Milyen politikai berendezkedésű lenne a számodra ideális Magyarország, valamint hogyan zajlana le benne egy átlagos hétköznap?
én miért is nem élnék sokáig? csak mert lelőttek egy zsebdiktátort valami banánköztársaságban?
szerinted a közelebbi hozzátartózóin és a nyaloncain kívül kit érdekelne a halála?
senkit...
az anarchiát pedig nem támogatom, annyit közöltem, hogy a jelenlegi helyzetnél még az is jobb lesz, ott ugyanis vissza is üthetsz, itt még azt se teheted meg
'csak mert lelőttek egy zsebdiktátort'
Az előbb mintha arról szólt volna a történet, te puffantanád le :P
'hogy a jelenlegi helyzetnél még az is jobb lesz, ott ugyanis vissza is üthetsz, itt még azt se teheted meg'
Demokráciában sem tilos az önvédelem, szal ezt nem értem.
ha megfigyelted, nem azt írtam, hogy én lövetném le őket, hanem azt, hogy szabadon lessen kilövetni őket, ha a népnek nem megfelelő módon uralkodnak...
lehet hogy én is azok között lennék, akik meghúznák a ravaszt, de az is lehet, hogy csak a lőszert gyártanám, vagy a fegyvereket raknám össze
egy a lényeg: támogatnám a dolgot maximálisan
az önvédelem elméletileg nem tilos, ez tény...gyakorlatban pedig mindig a támadónak adnak igazat, és még örülhetsz, ha nem te kerülsz sittre, pláne ha a "rejtett erőforrásról" van szó
Én is amellett voksolok, hogy az ideális az lenne ha megszüntetnék a politikusok mentelmi jogát, és őket is bármikor felelősségre lehetne vonni bármiért
És akár le is lehessen őket ölni, ha akkora disznóságot csináltak
Momentán a hatalom bármit megtehet az emberekkel, ideje volna megnézni, fordítva hogy működik: hogy az emberek is bármit megtehetnek a hatalommal
Garantálom hogy az első pár száz lámpavasra húzott ember után drasztikusan csökkennének az országbeli problémák
Alig 2000 év alatt eljutottunk oda hogy a politika mind kevesebb bajt old meg, és mind többet okoz, tehát a legkevésbé se profitábilis a dolog
Úgyhogy semmi szükség rá, ideje volna lehúzni ezt is a vécén, hogy mindörökre csak egy szomorú emlék maradjon az emberiség fejezetében
Anarchia vagy diktatúra lenne? Diktatúra nem lehet mert politika ott is van, az anarchia pedig ennél csak jobb lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!