Miért szereted Magyarországot, mint a hazádat?
A testvér kérdése ennek a https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__956.. - Itt a gyűlölet van fókuszban.
Engem jobban érdekel, hogy miért szeretik az emberek a hazájukat! Mit tett a haza, amiért kiérdemli a szeretetet?
Tegnap feltettem a kérdést és törölték.
Leginkább azért, mert két troll végig káromkodta és rasszista megjegyzésekkel méltatta a kérdést. Nem értek egyet a hatalom ilyen fajta megnyilvánulásával: a kollektív büntetéssel.
Még privátban is kaptam támadást azért, mert fel merek tenni egy ilyen kérdést. Nekik külön köszönöm, hogy bizonyították, a hazaszeretet magyaroknál gyűlölettel párosul.
Remélem van olyan válaszadó, aki gyűlölet mentesen tud a magyar hazaszeretetről beszélni. Egy ilyen volt tegnap. Neki valóban tisztelet jár!
"nemzettudat nélküli ember még az állatoknál is kevesebbet hord a fejében-szívében-lelkében. Mert neki lehetne, és mégsem kell neki. Fogyatékos, erkölcsi fogyatékos. Értéktelen, selejt, mint ember."
Aha ha valaki nem megy bele ebbe a játékba hogy szabdaljuk szét a földet csomó földrészre és háborúzzunk az már egyből selejt?
Amúgy pont most lett ilyen fontos a hazafiság nyomatása hogy már mindenki nyugodtan mehet szabadon ahova akar. Amíg vasfüggöny volt addig kb mindegy volt ki mekkora magyar. (bár ott is próbálták lejáratni a disszidenseket, nehogy többen megpróbálják)
Most hogy már nincs kerítés körülöttünk, most már az emberek fejébe próbálják tenni a kerítést hogy akkor se menjenek el ha nagyon rossz nekik magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!