Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A hajléktalan törvény egyetlen...

A hajléktalan törvény egyetlen célja, hogy "eltitkoljuk" a nyugati turisták elől, hogy milyen csöves ország is vagyunk valójában?

Figyelt kérdés

Ami most folyik Budapesten, hogy a hajléktalanokat a belvárosból, a Deák tér környékéről kifele terelik a külvárosi kerületek felé, azaz ég világon semmit nem old meg. Akkor mégis mi értelme van? Csak nem az, hogy a drága külföldi turisták előtt ne kelljen szégyenkeznünk, ne lássák azt, ne vigyék annak a hírét, hogy valójában itt mekkora a szegénység, mekkora a nyomor és milyen kétarcú a város és az ország. Mert ott van a bulinegyed, ott isszák a külföldiek 1200 forintért a sört, mert nekik az is brutál olcsó, mellettük meg már ott a sok hajléktalan és ott nyomorognak a magyarok többsége is. És hiába próbálnak a fővárosi polgármesterek, alpolgármesterek vidékkel takarózni, hogy ezek az emberek többsége vidékről jött, mert ez nem igaz. A legtöbb csöves Budapesten vált csövessé, mert ott alakult ki a lakhatási válság, ott mentek fel a lakhatási árak az egekbe, viszont a bérek nem növekedtek olyan mértékben még megközelítőleg sem. Ezért természetesen sokan kerültek az utcára és koldusbotra.

Ennek az egész hajléktalan törvény tehát azért van, hogy elrejtsük a nyomorunkat a nyugatiak elől? Mert ugye, ha nem látják, akkor nem is létezik. A külső kerületekbe meg ezek a turisták úgysem jutnak el. Éljenek csak a csövesek a külvárosban a magyarok között, a belváros meg legyen egy turista kirakat, egy legénybúcsú központ a részeg turistáknak?

2018. okt. 18. 13:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
38%

Nem minősítem sem ezt, sem az előző agymenésedet, mert azt bizony már megtették a többiek.

Jól látom, hogy a hasznosságuk a 0-hoz konvergál?

Na csá, én befejeztem veled!:)

2018. okt. 18. 16:37
 12/14 A kérdező kommentje:
Szerintem te rohadtul nem voltál New York-ban, Los Angeles-ben, Londonban vagy Berlinben, én már jártam 3 városban a 4-ből, és nincsenek csövesek. Persze könnyű itt az utolsó taplóknak is azt írni magukról amit akarnak, szerintem te még a faludon kívül sem voltál.
2018. okt. 18. 17:01
 13/14 anonim ***** válasza:
22%

Szeretnél te olyan nívón, olyan "kis faluban" élni, mint én, te szerencsétlen... :)

A különbség köztünk, hogy én vállalom a nevem, írj bátran, s akár Facebookon is láthatod, hogy többször jártam a fent nevezett települések mindegyikén, ezért is hivatkoztam rá.

Arra viszont a nyakam tenném, hogy te nem, mert akkor nem írtál volna ekkora idiótaságot.

2018. okt. 18. 18:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem csak a turistáknak jobb ez,az összes Budapestinrk jót tesznek azzal hogy nem lesz három banda csöves a legforgalmasabb tereken és nem kell majd befogott orral végigrohanni az aluljárók 80%-án
2018. okt. 21. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!