Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon mikor lesz...

Magyarországon mikor lesz norvég életszínvonal?

Figyelt kérdés

2018. okt. 14. 23:04
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
62%

"de egy valódi demokráciában a népnek igenis joga van felkelni a zsarnokság és az elnyomás ellen"

Amúgy nem rossz duma. Egy valódi demokráciában felkelni az elnyomás ellen. Akkor mégsem valódi demokrácia? Ha meg az, akkor mi ellen kelsz fel?

2018. okt. 15. 10:43
 22/38 anonim ***** válasza:
70%

A kulcsszavak elég jól leírják Mo nagy részét: "Orbán Viktor, nyomor, szegénység"...

Az ország másik része meg igyekszik nem tudomást venni az utóbbiakról...

2018. okt. 15. 10:57
 23/38 anonim ***** válasza:
52%

16:

"A norvégokkal, svédekkel vagy a dánokkal azt nem tudnád megcsinálni, ami Magyarországon megy, mert ők igénylik a jólétet."

Aham, egyetlen dolgot árulj el, hogy a svédek akkor miért hagyják töknyugodtan, hogy a migránsok széterőszakolják a svéd nőket?

2018. okt. 15. 11:37
 24/38 anonim ***** válasza:
95%

19-es: már szinte vártam, hogy valaki előmászik ezzel a szöveggel...

Norvégia valóban az egyik legnagyobb gáz és olaj-exportőr, hatalmas bevételekkel!

Csakhogy ők (nagyon-nagyon bölcsen) az ebből származó bevételül 92(!) százalékát leteszik a Norvég Alapba (tudod, amelyik magyar támogatását itthon szétlopták)

Nos, innen kell indítani, a napi életre és beruházásokra csak a 8%-ot költik. Magyarország melegvíz/termálvíz készlete az első 5-ben van a világon! Amíg Izlandon maximálisan kihasználják ezt, addig pl. a Hortobágyon a Hortobágy folyóba folyt az 1020 méterről jövő 64 fokos melegvíz... És ez csak a "jéghegy csúcsa"

Hogy a magyar termőföldről, édes és gyógyvízkészletről ne is beszéljünk!

2018. okt. 15. 13:03
 25/38 anonim ***** válasza:
76%

"Aham, egyetlen dolgot árulj el, hogy a svédek akkor miért hagyják töknyugodtan, hogy a migránsok széterőszakolják a svéd nőket?"

Nem történik semmi ilyesmi. Baromságokban hiszel.

2018. okt. 15. 13:17
 26/38 anonim ***** válasza:
50%

"Nem történik semmi ilyesmi"

[link]

"About 58% of men convicted in Sweden of rape and attempted rape over the past five years were born abroad, according to data from Swedish national TV"

2018. okt. 15. 13:29
 27/38 anonim ***** válasza:
59%
#19 És Svédország is? Meg Dánia?
2018. okt. 15. 16:22
 28/38 anonim ***** válasza:
46%
Én Dániában BME-s elektron diplomával utcaseprő voltam 3 évig. Ezt is ki akartam próbálni. Buli volt. Jó volt seperni a szart ami meglepően kevés ott, annyi fizetésért mint hazánkban egy mérnök apanázsa. Persze már nem az vagyok, tok angolul, németül anyanyelvi szinten, svédül makogni. Mikrovezérlő alkalmazástechnikai munkatársnak felvett egy cég, és nem szenvedek hiányt:) Nem szabad Magyarországot összehasonlítani semmi ilyesmivel mert annyira más!
2018. okt. 15. 16:48
 29/38 anonim ***** válasza:
67%

"Én Dániában BME-s elektron diplomával utcaseprő voltam 3 évig."

Elektron diploma? És hullámtermészeted is van? :DDD

Ez a mondat eléggé megkérdőjelezi a szakmai elhivatottságodat, és képességeidet. Ha már kimentél ennél jobb meló nem volt?

2018. okt. 17. 21:53
 30/38 anonim ***** válasza:
85%

A skandináv államokban (Dánia is ide tartozik) csak meghívással lehet komoly szakmában elhelyezkedni dán, svéd norvég nyelvtudás nélkül! az angol kell, de ezek nélkül csak a polgári életben boldogulsz!

Amint ezek egyikéből el tudsz gagyogni valamit, akkor már mehetsz bármilyen magas beosztásba - igaz, hogy angolul fogsz dolgozni, de egy előírást így teljesítettél.

Ők így védik a nyelvüket az elangolosodástól!

2018. okt. 17. 22:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!