Komolyan vannak olyanok, akik megkérdőjelezik azt hogy javult az életszínvonal?
Itt Budapesten mindenki rosszabbul él mint 10 éve. Szinte mindenki kiszorult a külvárosba, aki eddig a belvárosban lakott, rengetegen laknak mamihotelben és nem tudnak külön költözni, emiatt nem tudnak családot alapítani sem, nem születik gyerek. De minden esetre a külföldiek jól szórakoznak itt.
Vidéken nem tudom mi a helyzet, de biztos jobb mint 10 éve, ha egyszer majdnem mindenhol a fideszre szavaztak.
#1 lehet hogy akkor az volt, de azelőtt se volt jobb....
A 7 szomszédból pedig csak a szlovének és a szlovákok fejlődtek jobban, ausztria lehagyott minket, de a többi még mindig bőven alattunk van
"2008-ban egy világgazdasági válság volt."
Ami a régióban nálunk okozott legnagyobb kárt, a megelőző hibás gazdaságpolitika okán.
"Itt Budapesten mindenki rosszabbul él mint 10 éve. Szinte mindenki kiszorult a külvárosba, aki eddig a belvárosban lakott ..."
Ez mondjuk nettó baromság:
Budapesten MINDENKI rosszabbul él ...
Budapesten szinte MINDENKI kiszorult a külvárosba ...
Én Budapesten születtem, a belvárosban, ahol több mint 50 éve élek. Senki nem szorult ki a külvárosba a házból, az utcából ahol lakom, de még a budapesti széles ismeretségi körömből sem senki.
Az ilyen kommentek miatt nézik aztán le az ellenzékieket!
Senki nem tagadja hogy valamelyest javult, de meg lehet nézni nem is olyan távoli- akár szomszédos- országok is hogy húztak el mellettünk, és járnak már bőven előttünk.
Javulás tagadhatatlanul van itt is, viszont jócskán az európai átlag alatti mértékben.
Van javulás az életszínvonalban, hisz rengeteg a Lexus, Maserati, Land Rover, Merci, Béjemvé, stb.
Azonban van egy rakat kihasználatlan üres telek, háztorzómaradványok, retkes utcát, düledező "házak" is... Tömve szokott lenni a fél-új buszok, metrók, villamosok is. De estefele a kávéházak is... Úgy, mint a hajléktalanszállók is.
Kihagytam valamit a fejlődésből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!