Szerintetek mi a Fidesz sikerének a titka? Mivel tudnak ennyi embert megmozgatni?
zsebukkel
vkinek zsiros allas, vkinek mutyi, vkinek trafik, vkinek egy zsak krumpli + erzsebetutalvany
"vkinek zsiros allas, vkinek mutyi, vkinek trafik, vkinek egy zsak krumpli + erzsebetutalvany"
De hát egyáltalán miért szavazunk bárkire is? Mert ad, adott valamit, vagy ígér valamit. Miért szavazzon bárki arra, aki sem zsíros állást, sem trafikot, sem krumplit, sem Erzsébet utalványt nem ad? Hát persze, hogy a zsebük után szavaznak az emberek. Mi másért? Van valami nagy, emelkedett eszme, amit az ellenzék kínálni tud?
Sok a buta ember,aki,ha nem is él jól,de gondolkodni képtelen...
Ezeknek tökéletes a fidesz,megvédik őket a gondolkodástól..
#9, #10-nek:
"Látszik, hogy az ellenzék nem érti, miért győz a Fidesz már harmadszor egyhuzamban, 2/3-dal."
Idézek Földesiné Ollé Tímeától, bizottsági elnöktől:
"...amikor beértünk a hivatalos dokumentumokkal (JEGYZŐKÖNYVEK) melyekben levő végeredményt ilyenkor szokták jelenlétükben rögzíteni a rendszerbe akkor kiderült hogy már minden fel van töltve..... „
„Magánál a rögzítésnél NEM VOLTUNK JELEN SEM MI SEM A JEGYZŐKÖNYVEK!”
"hazafisag, keresztenyseg, nem leszunk gyarmat"
Ezek tök jók. Mit akarsz még? Ehhez képest mit ajánl az ellenzék?
16
én csak a Soros tervet hallom, meg az állítsuk meg Brüsszelt
meg persze a mocskolódást, de ez a "nem leszünk gyarmat" nekem új dolog
Meghamisították a választási eredményeket, amire csak akkor lehetett szükség, HA VESZTETTEK!
MIKOR FOGJÁTOK MÁR FEL EZT AZ ÖSSZEFÜGGÉST?
19.
"MIKOR FOGJÁTOK MÁR FEL EZT AZ ÖSSZEFÜGGÉST?"
Ha esetleg külföldi forrásokkal bebizonyítod ezt az állítást?
Külföldi forrás?
Te most terelsz?
Nekem bőven elég a személyesen is ott lévő, választási bizottsági elnök szavai!
Vagy te inkább Putyint kérdeznéd b'szd meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!