Szerintetek mi a Fidesz sikerének a titka? Mivel tudnak ennyi embert megmozgatni?
Nem egészen jól látod. Valakire szavazni kell, vagy valami ellen. Én ugyan a Jobbikra szavaztam, utoljára, de tartottam egy szivárványkoalíció létrejöttétől.
Ha nyert volna a Jobbik, az LMP, horribilis dictu a DK egymaga, maga erejéből, nem örülök, de elfogadom. Azt is túl lehet élni, máskor is győzött már az, amely erőt nem kedveltem, '94 - óta szavazok.
De az országnak stabilitásra van szüksége, és most azt csak a Fidesz tudja biztosítani. És szerintem sokan voltak így.
korrupciónap hívják
nincs enyi fideszes magyarországon, mint ahány szavazatot kaptak (a külföldi magyarok se sokan szavaztak a fideszre, csak az ukránok)
mellesleg, a cigányok között osztogattak krumplit, ruhát, lisztet, müzlit
ezzel is szavazatokat vége
(ez tény, több cigány is mondta, hogy náluk a telepen is osztogattak a fideszesek)
"mellesleg, a cigányok között osztogattak krumplit, ruhát, lisztet, müzlit"
Mondjuk ez még nem jelent szavazatot. Csak hogy egy példát mondjak, rendezvényeken szoktak lenni ilyen sátrak mindegyik pártnál. A munkáspártnál volt a legnagyobb tömeg, mivel ingyen sültkolbászt adtak. Szerinted rájuk szavaztam? Bizony hogy nem
6,
cigány haverom mondta, hogy az osztogatás után a cigányok rendesen kampányoltak, hogy fideszre szavazzanak, hogy akkor jövőre is kapnak ilyen cuccokat
az okosabbjuk hiába győzködte volna őket, hogy miattuk szar a gyerekeiteknek
meg javulni nem fog a helyzet..
és egész évben szidjátok őket és most pár müzliért el van felejtve 4 év??
mintha a falnak beszéltek volna
meg suliba is egész nap az ment, hogy még szerencse, hogy a fidesz nyert (bár ilyet is csak a cigányoktól hallottunk, de ott is az értelmesebje csak a fejét fogta)
Semmi. Csaltak, hazudnak.
Ez a válasz a kérdésedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!