Puzsér Róbert hogy gondolja a "sétáló várost"? Csak tömegközlekedés lenne a fővárosban, Taxik sem jöhetnek be? Az úttesteket teljesen felbontaná nagy részben? Van olyan főváros, ahol ez meg van valósítva és működik?
Figyelt kérdés
2018. okt. 14. 00:11
1/11 anonim válasza:
Nincs ilyen város. A sétálóvárosban is járhat autó a nyugati nagyvárosokban. A taxi és a busz is bemegy. Igaz, a busz elektromos.
2/11 anonim válasza:
Minden következmény nélkül ötletelhet mert esélye nincs a választási győzelemre. Akár azzal is kampányolhat, hogy eltereli a Dunát és a körúton gondolások szállítják majd az embereket.
3/11 tgt válasza:
Nem is értem Puzsért, hogy egy ilyen hülyeséggel hogy tud előállni. Mert amúgy egy csomó mindenben vannak jó gondolatai.
4/11 anonim válasza:
Legrosszabb embertípus, semmihez se ért, de mindenbe beleszól.
5/11 anonim válasza:
Na így terjed a hülyeség...
Szó sem esett arról, hogy az egész fővárosban nem lehetne autóval közlekedni. A városközpontban alakítana ki egy parkosított területet, ahova nem lehetne autóval bemenni. Azt mondta, hogy a legtöbb európai fővárosban ez így működik.
6/11 tgt válasza:
5-ös: Ez nagyszerű dolog, de önmagában kevés. Kidolgozhatott volna egy komplex programot Budapestre, és akkor komolyan lehetett volna venni. Talán még szavaztam is volna rá. De így ez csak trollkodásnak tűnik.
7/11 anonim válasza:
#5: Így van, egy szóval se mondta, hogy egész Budapest sétálhatóvá lesz téve.
#6: Az egyik videójában arról beszél, hogy stábjával már terveket sző a sétáló részek létrehozására. A közlekedés megvalósításába pedig szakemberek segítségét is belevonná.
8/11 anonim válasza:
Sehogy. Az a joember gondolni nem tud csak fröcsögni.
9/11 A kérdező kommentje:
Amit én láttam interjút, ott azt mondta, hogy a Jászai Mari tértől szeretné a Fővámig kialakítani.
Ez azért nem kis terület.
2018. okt. 14. 14:48
10/11 anonim válasza:
Szerintem úgy akarja, hogy nem tiltja ki minden utcából teljesen az autókat, hanem ezen a területen belül a nagyobb utakra lehet mindenkinek behajtani, a kisebbekre pedig az ott lakók mehetnek be és az áruszállítók. Úgy ahogy a történelmi belvárosokban szokás vagy Velencében, csak gondolák és víz nélkül. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!