Tényleg ennyi lenne a magyar állami tv híradó?
Figyelt kérdés
Én ezért nem fizetek, nekem ne vonják le az adomból. Arra megy el több milliárd forint hogy ugyanazt ismételgessék évekig? szánalom
2018. okt. 13. 18:54
1/12 anonim válasza:
Erre van igény ma, Magyarországon.
2/12 anonim válasza:
Ezt szavazta meg magának a behülyített nép, s most kapják maguknak a napi dózist hogy továbbra is önigazoláshoz juthassanak, hogy igen, megmenekít minket ez a derék kormányunk, nem leszünk bevándorlóország. Ja, az tényleg nem. Helyette kivándorlóország, na az már vagyunk.
3/12 anonim válasza:
Sajnos ez a legérdekesebb a téma még mindig. Majd ha megvonjátok a támogatást a kvótákat elfogadó pártoktól, lehet másokról is többet beszélni.
4/12 anonim válasza:
Vicces hogy még mindíg az M1 a téma az ellenzéki oldalon. Én kormánypártiként nem szoktam nézni sőt nem is értettem mégis kik lehetnek a nézőközönségei az állami tévének de úgynézki hogy az ellenzékiek előszeretettel böngészik azt.
5/12 anonim válasza:
Az indexben szerintem külön team specializálódott a nekik nem szimpatikus média fikázásra. Képzeld mi lenne, ha az M1 hiradó elkezdné szemlézni az index hazugságait, vesztett pereit, csúsztatásait, helyrerigazításait stb. Nem kérdes, melyik oldal a sportszerűbb.
6/12 A kérdező kommentje:
Utolsó 2 a videót megnéztétek?
2018. okt. 13. 19:25
8/12 A kérdező kommentje:
Hát ezaz
2018. okt. 13. 19:35
10/12 anonim válasza:
Szóval megnézted a videót és neked az index szánalmas és nem a közmédia. Gratulálok, veled mindent meg lehet etetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!