Mit szólsz a finom kis Fideszes húzásokhoz?
És még ezek csak cseppek a tengerből, és mág annyira az elején vagyunk az egésznek.
Finom?????
Ocsmányabbak mint Rákosi!
A "Fidesznél csótányabb pártot még nem hordott hátán a föld"
Nekem nem meglepetés. 8 év óta csak a hatalomra hajtanak. Azért tettek meg mindent az MSZP lejáratására. Tudták,hogy a kispártok nem versenytársak. A 2/3 birtokában azt tehetnek,amit akarnak.
És igaza van az előttem íróknak,sokat tanultak Rákosi-módszereiből!. Most már csak a koncepciós-perek és a padlás-lesöprések hiányoznak. De ami késik,az nem múlik!
Szánalmas amit a Fidesz csinál.. az ország továbbra is szarban, ők meg csak a saját hatalmukat akarják bebiztosítani ..
ez is durva : http://www.youtube.com/watch?v=hJDoKLUjmA8
Szerintem Orbán tudja hogy nagy bajban lesz, ha az emberek felébrednek. Ezért vasbeton védelmet akar.
Ősszel pedig sokminden kiderül, hisz a 3,6% csak nagy áldozatok árán tarható. Persze a magyarok nagyrésze, nem képes a sorok között olvasni és mindent elhisz a cukrosbácsinak, amíg a bőrén nem érzi hogy hazudik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!