A DK javaslata miszerint a vallási egyházakat államilag ne lehessen támogatni, miért verte ki a biztosítékot a nemzeti gondolkodású embereknél?
De nem kérdezett téged senki :)
Kaptatok a pofátokra egy 2/3 ot ismét, szóval továbbra is nemzeti színekben és nemzeti érdekek mentén fognak a döntések megszületni :)
A DKs hazaárulóktól nincs lentebb..
Ezzel én is egyetértek. Ne verjük el a pénzt ilyen felesleges hülyeségre. Nem a középkorban vagyunk. Inkább le kéne már szoktatni az embereket a vallásokról, csak hátráltat mindenkit. Kitalált személyek istenítése helyett lehetne azt a pénzt a kórházaknak adni, vagy az oktatásba fektetni.
De mindjárt jönnek megint a fideszesek és megmondják hogy a kereszténység nagyon fontos.
Kedves első válaszoló!
Kaphatnék logikus választ?
Szóval hazaáruló vagyok, mert nem értek egyet a vallások állami támogatásával.
Köszönöm a logikusan megfogalmazott érvedet kedves fideszes honfitársam.
"Kitalált személyek istenítése helyett lehetne azt a pénzt a kórházaknak adni, vagy az oktatásba fektetni."
Költsed a sajátodat. Nem vagyok jobboldali, sem DK-s. Szóval, nekem mint hívőnek kell fenntartanom a templomot, akkor te meg finanszírozd a gyereked oktatását, és családod egészségügyi ellátását. Lehetne Anarchokapitalizmus és akkor meg van oldva ez a sok vita.
"Szóval hazaáruló vagyok, mert nem értek egyet a vallások állami támogatásával."
Nem, ebben az egyben igazat adok neked a vallásos témát illetően. Azért vagy hazaárúló mert a DK-t támogatod egy olyan pártot ami azért gyűjtött aláírosokat hogy megvonják a külhoni honfitársaink szavazati jogát stb.
setét vagy barátom mint az éjszaka, ezzel a kérdéssel ismét bebizonyítottad.
a két legnagyobb egyház nálunk a római katolikus és a református nem csak prédikálással foglalkozik, sőt lassan már a kutya se fog templomba járni ha úgy vesszük.
javarészt inkább karitatív programokban vesznek részt.
tudod mikor adományokat gyűjtenek karácsonykor a rászoruló gyerekeknek, vagy a hajléktalanoknak ételt osztanak, az állami gondozásban lévő gyerekeknek segítenek integrálódni a társadalomba stb. stb. stb.
ez mind adó 1%-ból és állami pénzből van finanszírozva, most már tudod?
a kutyát nem érdekli hogy mit prédikál egy pap a bibliából, viszont mutass egy olyan dékás embert amelyik valaha kiált és kaját osztogatott a csöveseknek, vagy adománygyűjtésben vett részt hogy a szegényeknek legyen mit az asztalra tenni nem csak karácsonykor hanem egész évben?
annyira tájékozatlan vagy, hogy az már fájdalmas... :D
"mutass egy olyan dékás embert amelyik valaha kiált és kaját osztogatott a csöveseknek, vagy adománygyűjtésben vett részt hogy a szegényeknek legyen mit az asztalra tenni nem csak karácsonykor hanem egész évben?"
Hidd el fog mutatni, mert ők mindig leadják a sajtónak, ha ilyet csinálnak, hogy mindenki lássa őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!