Miért van az a jelenség, hogy a fideszesek a rászoruló emberekkel Gyurcsány idején még szolidárisak voltak most, illetve 2010 után már egyből nem?
#12 hol írtam hogy náci meg fasiszta? Kérlek jelezd, időponttal együtt. Ja hogy sehol, csak a magad által felállított madárijesztőkkel vitatkozol.
Jót nevettem mindenesetre, a próbálkozásod még viccnek is gyenge volt. A kormány már csak ilyen közbohócokat tud a maga oldalára állítani? Too bad.
Soros Gyurika most vett nekem egy új nadrágot is egyébként!
#13, az ugye megvan, hogy egyetlen "migrács" se akar ittmaradni ebben a szétrókázott lepusztult országban? Nem azért utazott ennyit, hogy 3000 kilométerrel odébb legyen ugyanilyen nincstelen. Megy tovább Németbe mind,
Kérdező, visszakérdezek: miért van az, hogy Orbán mindennek az ellenkezőjét teszi, mint amit valaha mondott?
Ha ezt megválaszolod, azzal meglesz a válasz a kérdésedre is.
Hát azért a fideszesek sosem voltak híresek a szociális érzékenységükről, kedves kérdező.
Gyurcsány idején mindent felhasználtak a kormány ellen, ezért ha volt szociális probléma, akkor azt a ziccert sem hagyták ki, de soha nem voltak valójában szociálisan érzékenyek vagy szolidárisak senkivel sem.
Láthatod, ahogy kormányra kerültek, híveik tapsolnak a korrupciónak, pártjuk és kormányuk azonnal visszavezette a korábban eltörölt VIP-ellátást az egszségügyben a képviselők számára, első dolguk volt ebben a ciklusban megemelni a saját fizetéseiket. A híveiket egyszerűen nem zavarja a lopás, a hazugság, a korrupció, a Gucci-táskák, Audemars Piguet Royal Oak gyémántberakásos karórák, Rolexek, a közpénzből épülő luxus, és még kevésbé zavarja, hogy emiatt már egyre kevesebb pénz jut egészségügyre, oktatásra, szociális ellátórendszerre, stb.
Ez nem az ő problémájuk.
Ők legbelül mindig is azok a fajta "keresztények" voltak, akiknél a Szent Család hiába kopogtatna, az istállóba sem fogadnák be a büdös hajléktalan migránsokat. Isteni szerencse, hogy a Megváltónak nem ma kell megszületni Magyarországon, egy fideszes városban, mert egy jászol sem jutna nekik a nagy keresztényektől...
Szerencséjükre Betlehemben még voltak emberséges EMBEREK...
egyszerű, kérdező: addig volt rájuk szükség amíg hatalomba juttatták őket
utána mehetnek mind a levesbe, éljenek meg, ahogy tudnak, vagy dögöljenek meg...
ja, és ez lenne a népbarát politika...
akinek ilyen remek barátai vannak, minek annak ellenség? :DDDD
köszönjük szavazók, büszkék lehettek a Viktátorra!
nekem a nagy gonosz Soros a pékségben kakaós csigát és mézes fánkot vett, mmmmmm de finom volt, ízletes! :DDDDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!