Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért az amúgy is jómódúak...

Miért az amúgy is jómódúak gyerekvállalását segíti a kormány?

Figyelt kérdés
A CSOK elég jól látható, hogy nem a szegényeket célozza. A legtöbb tényleg szegény körülmények között élő ember nem is tudja kihasználni, nem valós segítség. Adómentességet emlegetni pedig szép dolog, de egy következő kormány egyszerűen eltörölheti azt. Nem látom, hogy miben támogatják a tényleges szegényebb rétegek családalapítását.
2018. okt. 11. 18:25
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
47%

5 évvel ezelőtti cikk...és aztán? Azóta csak még több nincstelen lett, merthogy a számuk nem csökkent, csak nőtt.

A fizetések emelkedtek, persze, a bibi csak az, hogy inflálódott is jókorát hozzá a forint, tehát a pénz devalválódott. De ez ne zavarjon. A gazdaság pedig sehova nem "lőtt ki", 2013 óta 8 helyet csúsztunk vissza a GDP-listán, EU-támogatás nélkül a költségvetésünk 6%-os mínuszban lenne.

A Tárki-felmérést mutató cikkben tételesen fel van sorolva, hogyan-miként jön ki a 4,6 millió mélyszegény, pontosan azt írják, amit a cím ígér, tehát nem kell itt félremagyarázni meg csúsztatni. A tények makacs dolgok sajnos.

2018. okt. 21. 21:30
 62/65 anonim ***** válasza:
54%

Na ennyire mesterséges az áremelkedés :D

[link]

Biztosan ezek a mesterséges gyík emberek kapkodják el magas áron a lakásokat, nehogy a szegények olcsón tudjanak venni. Nem a kereslet kínálat szabályozza a piacot, áh, dehogy. :)

2018. okt. 22. 10:30
 63/65 anonim ***** válasza:

Zsindex mint forrás :DDD ugyan menj már. 9 éves korom óta hidegen hagynak a tündérmesék. Persze azoknak kiváló, akik szeretnek baromságokban hinni, és fogalmuk nincs a spekuláció, kartellozás stb. mibenlétéről.

A lakásárak a fizetőképes kereslethez is orbitálisan magasan vannak, ugyanis NINCS ekkora fizetőképes kereslet, hogy ilyen összegeket kifizethessen lakásra. Ki ne találd nekem, hogy Mucsaröcsögén egy omladozó putrira akkora bazinagy a kereslet, hogy megér 7 milliót :D az is meglehetősen fura, hogy éppen most, az ingatlanlufi közepén számolták fel a lakástakarékot...neked nem különös ez a véletlen egybeesés egy kicsit se?

Persze nekem mindegy, higgy amit akarsz és szalmabábozz nyugodtan, a valóság majd rádrúgja az ajtót.

2018. okt. 22. 13:20
 64/65 anonim ***** válasza:
54%

Milyen mese és szalma bab?? Tény, hogy magas áron kapkodják a lakásokat, mert úgy látszik, hogy VAN fizetőképes kereslet. Nézz már körbe, hogy mennyiért tudsz venni. Vagy dugd a homokba a fejed továbbra is, nekem mindegy.

És az is lehet, hogy 5-10 év múlva csökkennek az árak. Kereslet-kínálat. A piac mindig beárazza mi mennyit ér.

2018. okt. 22. 13:40
 65/65 anonim ***** válasza:

A gyíkemberes hülyeséged az echte szalmabáb volt.

A lakásoknak magas az ára, viszont NEM kapkodják el őket sehol. Pont azért mert nincs fizetőképes kereslet rájuk. Körbenéztem, mennyiért tudok venni, azért hoztam fel a közmüvesítetlen, szétrohadt putrit, amit 7 milláért kínálnak. Nagyon nagy jóindulattal 25 ezret megér...

Az ingatlanlufi kidurranására messze nem kell majd 5-10 éveket várni. Kíváncsi leszek, a Szent Piac mit reagál majd rá, amikor majd összedől a piramis.

2018. okt. 22. 13:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!