Schmitt Pál köztársasági elnök -> alkotmány átírása az utolsó bötűig -> prezidenciális rendszer -> Orbán Viktor a király:)
2010. jún. 23. 23:44
22/33 anonim válasza:
Orbán tudod mit épit?58%... Gránitalapzatot...,ezért Schmitt Pál a közt. elnőkjelölt és ezért dobtak ki minden jelentősebb posztról ellenzéki embereket!És erre a gránitalapzatra már lehet épitkezni!:P
2010. jún. 24. 01:06
23/33 anonim válasza:
Örülök a jelölésnek!
2010. jún. 24. 07:35
24/33 anonim válasza:
Végre egy értelmes ember.
2010. jún. 24. 08:30
25/33 anonim válasza:
Nem kellene ennyire erős pártkötődéssel rendelkező embert jelölni.A köztársasági elnök legyen pártatlan.Persze ezt ha őszinték akarunk lenni,a szocik kezték,Szili jelölésével,ami épp olyan nevetséges volt.Különben is szerintem köztársasági elnököt közvetlenül kellene választani.Akkor ha a nép megválaszt egy pártembert,akkor ez van.
2010. jún. 24. 09:38
26/33 anonim válasza:
Röhej.
De a (nem)FIatal DIktatórikus SZövetségre szavazóknak még mindig nem esik le...
Persze a németek is azt hitték,hogy Hitler megváltja a világot nekik....
2010. jún. 24. 11:32
27/33 anonim válasza:
Nekem visszadta a hitem Schmitt jelölése, mert ha egy pártállamú múlttal bíró, közepes alatti képességű ember ilyen magasra törhet, akkor én még akár nobel díjat is kaphatok.
Komolyra fordítva a szót: tragikus. Ennél csak az tragikusabb, hogy az általam nagyon nem szeretett lmp-t leszámítva mindenki alkalmatlan pártkatonát akart jelölni, és három szavazaton múlott öt évvel ezelőtt, hogy nem Szili Katalin lett a legfőbb közjogi méltóség. Örök hálánk az szdsz egyes képviselőinek, hogy nem szavazták meg.
2010. jún. 24. 12:36
28/33 anonim válasza:
Támogatom!
Sólyom nagyon gyönge mszp-szdsz vezérelt emberke.
2010. jún. 24. 13:21
29/33 anonim válasza:
70
2010. jún. 24. 13:24
30/33 anonim válasza:
Naszóval
70
Légyszíves, írd le, hogy A 2005-BEN FIDESZ ÁLTAL JELÖLT SÓLYOM, HOGY A KU**RVA ÉLETBE LEHET MSZP SZDSZ VEZÉRLÉSŰ?
Meg most jobb, ha megtesznek legfőbb közjogi méltóságnak egy pincsikutyát?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!