Más se örül, hogy Tarlós indul jövőre?
Jó, nem mintha nem lehetett volna sejteni.
Szerintetek megválasztják?
Az ellenzék előrukkol egy jó jelölttel?
Az ellenzék -szerintem- úgy tudná bebizonyítani, hogy különb a Fidesznél, hogy előrukkol egy -jó- jelölttel. Ő, ha megválasztják, kerüli a lopást, a korrupciót és tényleg tesz a városért, már amennyit a kormány enged.
Rengeteg dolog lenne itt a következő gazdasági világválságig.
"Aminek a tömegközlekedését érdemes összevetni egy másik, közel 2 milliós nagyvároséval?"
Nyugodtan olvass beszámolókat, tanulmányokat hasonló lakószámú és felépítésű városok tömegközlekedéseinek összehasonlításáról. Egyébként szokásosan előjön a vidék kontra pesti téma, melyben a vidéki örül, hogy van busz, a pesti meg szidja a metrót, a trolit, a buszt és még ki tudja milyen eszközöket. De ez már csak az én személyes hozzáfűzni valóm.
"Azért, mert néhányan szemetelnek, még ne nekem kelljen eltűrnöm a koszt."
Akkor szedd össze, vagy költözz el másik városba.
Miért vagytok ilyen frusztráltak és miért bántotok minket?
Én imádom a vidéket (leginkább a vidék-vidéket) és a kisebb városainkat, szívesen megyek várost nézni, ami nálam 1 nap.
Én se nézek le senkit a lakóhelye miatt...
Nektek miért kell bántanotok minket?
Tudod, hogy Budapesten a XVII. kerületből mennyire kényelmetlen és milyen sok idő bejutni a belvárosba?
Vagy a XIII.-ból a XI.-be?
Tudod, hogy az 5- 10 perces járatsűrűségért cserébe 15 km/h átlagsebességgel utazunk?.
Ugye sejted, hogy egy nyamvadt gyógyszer megvásárlásáért 30-45 percet utazunk oda-vissza szombat délután?
Vagy mert van metró, és egy 80 ezres városan nincs, hallgass a nevünk?
Össze lehet hasonlítani?
Ha ismered Budapestet, leírom, miért egy kalap k.ki a tömegközlekedésünk. Szenvedélyem ez a téma, hosszan ki tudom fejteni.
Te kezdted a vidék Bp ellentétet azzal, hogy összehasonlítottad az almát a körtével.
Csak azt felejted el, hogy mi Bp-n belül annyit utazunk, mint ti a hárommal arrébb levő nagyobb városba.
"Csak azt felejted el, hogy mi Bp-n belül annyit utazunk, mint ti a hárommal arrébb levő nagyobb városba."
Na látod, ezzel a mondatoddal minden elárultál, fogalmad sincs a vidéki közlekedésről.
A dunakanyariról, Monor környékiről és a 10-es út környékéről van.
Nektek is 45 perc 7-8 km megtétele???
Egyáltalán miért írtál ehhez a kérdéshez?
Budapest tömegközlekedésben is le van maradva más normális, hasonló méretű nyugati városokhoz képest.
Köztisztaságban, közbiztonságban, fejlődés mértékében meg pláne.
Ezek egyike sem összehasonlítható egy például 40 ezres várossal.
Egyébként képzeld, én pont titeket irigyellek. Mármint fogalmam sincs, hol laksz, de M.o. számos 50-200 ezres városát irigylem.
Nagyobb tisztaság, nagyobb csend, a központban sem jön szembe annyi ember, amennyi nekem egy évre sok, nemhogy 10 perc alatt, normálisabb emberek (már akik nem utálnak minket, mert sokan utálnak), jobb közbiztonság (ok, tudom: már ahol).
Nekem nem kellenek a programok, amiket a városom nyújt, szórakozni max kocsmába járok, a hobbijaimmal pont kisvárosban tudnék jobban foglalkozni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!