Én nem értem, korábban nem volt a műrepülőversenyen zajszennyezés? Avgy idén zajosabbak lettek a repülők?
Az valóban bosszantó, hogy Budaoest a versenyt többel támogatta, mint amennyi a területfoglalási engedély volt, ugyanakkor nem értem, hogy a verseny miért rossz? Aki Budapestet választja lakhelyéül, az tudja milyen, és a városi életet választja, amibe sok előny mellett beletartozik az is, hogy zajos a körút, hogy dugók vannak, hogy futóversenyek miatt lezárják néha az utcákat, hogy miniszterelnökök vagy filmforgatások maitt lezárnak kerületeket, és hogy van Sziget és egyéb fesztiválok, vagy épp ez. Az rendben van, hogy legyen flottul szervezve, legyen megfizetve, de miért betiltani és elkergetni? Egyébként meg a gyerekeknek hatalmas élmény ilyen repcsiket, helikoptereket, vadászgépeket, bombázókat látni ilyen közelből a Duna fölött.
Ez csak vihar a biliben.
Pedig én nem bírom az ilyen produkciót.
A pestiek nagy részének minden rendezvény felháborító, zavaró. De ez így van vidéken is.
Mostanában valahogy az emberek síri csendet akarnak a lakókörzetükben, erdei levegőt, stb.
Minden, ami a megszokottat egy pöttyet megzavarja, az már felháborító.
Kíváncsi vagyok, mikor lesz megszüntetve a tűzijáték aug. 20-án. Mert igen sok ellenzője van.
Az van, amit az utolsó leír. Az emberek annyira bezárkózottak, hogy síri csöndet akarnak. Ne menjen se autó, se busz, se villamos, semmi se produkáljon zajt, hogy nyugton tudja nézni a TV-t.
Vidéken örülnének, hogyha ilyen rendezvényeket megtudnának rendezni, szerintem szószerint ölnének is érte, Budapesten meg sírnak érte, miközben sokan megmondták, hogy a Sziget hangosabb szokott lenni.
Soha semmi nem jó.
Minden rendezvényt be kéne tiltani!
Kijárási tilalmat vezetnék be és csak munkába meg onnan haza lehetne menni. Se futóverseny és airrace, se homár vonulás. Semmi! Ne legyen semmi!
"Mostanában valahogy az emberek síri csendet akarnak a lakókörzetükben, erdei levegőt, stb."
Ez nem így van, Budapesten akkor kitiltanák a belvárosból az autókat, akkor nem cigiznének az emberek, stb.
Kampány lesz hamarosan.
Jövőre Pesten bukhat a Fidesz és Tarlós is.
Nem akar.
A pestieknek eddig az LMP ígérte meg a Reb Bull air akármicsoda leállítását.
Pesten az LMP népszerű
Tarlós megígéri azt is, amit az LMP is, hogy ne bkjanak szavazatokat.
azért zavarja Tarlóst is mert az LMPt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!