Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Én nem értem, korábban nem...

Én nem értem, korábban nem volt a műrepülőversenyen zajszennyezés? Avgy idén zajosabbak lettek a repülők?

Figyelt kérdés

[link]

Az valóban bosszantó, hogy Budaoest a versenyt többel támogatta, mint amennyi a területfoglalási engedély volt, ugyanakkor nem értem, hogy a verseny miért rossz? Aki Budapestet választja lakhelyéül, az tudja milyen, és a városi életet választja, amibe sok előny mellett beletartozik az is, hogy zajos a körút, hogy dugók vannak, hogy futóversenyek miatt lezárják néha az utcákat, hogy miniszterelnökök vagy filmforgatások maitt lezárnak kerületeket, és hogy van Sziget és egyéb fesztiválok, vagy épp ez. Az rendben van, hogy legyen flottul szervezve, legyen megfizetve, de miért betiltani és elkergetni? Egyébként meg a gyerekeknek hatalmas élmény ilyen repcsiket, helikoptereket, vadászgépeket, bombázókat látni ilyen közelből a Duna fölött.

2018. jún. 25. 11:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

5: Igen, zsivajjal, stbvel jár, de ne akarjátok már bemesélni, hogy nem lehet egy hétvégét elviselni. De mondom, nyugodtan el lehet kergetni, országon belül is lenne egy csomó város, aki szívesen megrendezné az ilyen rendezvényeket.

Utána meg azért menne a hiszi, mert már semmi sincs Budapesten.

2018. jún. 26. 11:08
 12/12 anonim ***** válasza:
Te meg azt ne akard bemesélni, hogy kapkodnak a városok azért, hogy air race legyen a belvárosukban, de a rendezők nagy kegyesen csak Budapestnek engedték meg, akik viszont hálátlanul elkergetik őket. Ugyan már. A helyzet inkább az, hogy csak itt találtak olyan korrupt vezetést, megfelelő kenőpénzek után ingyen vagy potom összegért lezárja a fél várost nekik és közben leszarja, hogy ez amúgy a lakosokra és a környezetre milyen hatással van.
2018. jún. 26. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!