Miért ítélik el sokan a Fasizmust vagy Nemzetiszovializmust hungarizmust?
# 20
Azt ugye tudod, hogyha Hitler nyert volna, akkor most épp egy német árja rabszolgája lennél? Szolganépnek tartotta a magyart.
Igazából Göbbels volt nagyon magyarellenes, Hitler csak hagyta, hadd hallassa a hangját...
Akkor is megszállás alá került az ország, a különbség annyi lett volna, hogy most a nyugathoz tartoznánk, valamivel jobb életszínvonalon, merthogy a szovjetek csak rombolni tudtak.
mirol beszelsz???
ezek mind ilyen legendak.tudom meg a romanok is mi? mind rabszolgak lettunk volna.sirok. :D
egeted magad,ezek mind fiktiv baromsagok.
a szlavokat is annyira utalta,hogy teljes hadsereget hoztak letre orosz hadifoglyokbol,Vosol vezetesevel.
hagyd abba a vergodest.
'a szlavokat is annyira utalta,hogy teljes hadsereget hoztak letre orosz hadifoglyokbol,Vosol vezetesevel.'
Az Vlaszov és nem Vosol, másodszor, azok önkéntesként csatlakoztak, de a vezetés soha nem tartotta őket sokra, csak amolyan megtűrt, kiegészítő alakulatként szolgáltak.
" (liberalizmus=cigány simogatás) feltételezem erre akart utalni a 49%-os"
Igen arra akart utalni, hogy valamiért a jobber hit szerint ha valaki gondolkodik és nem akarja halomra lövetni a cigányokat mind egy szálig ammán rögtön cigánysímogató...
igen,elirtam a nevet,regebben olvastam errol a seregrol.
de attol meg a teny marad,hogy szlavokkal kapcsolatban nemvoltak olyan tervei hogy az osszeset likvidalni vagy ilyesmi..Hitler is mondta,hogy a civilek mar kooperalnak veluk,nemet es ukran egyutt tevekenykedik a mezogazdasagban,mikozben a fronton megy a harc.csak ez egy folyamat volt szerinte,ami igaz is,hogy mire teljesen, a borzalmas szellemi leepulest amit a bolsevizmus hozott,eltuntetik.ezt akkor mondta,mikor del fele fordultak,hogy miert szukseges Sztalingrad elfoglalasa.olaj,termofoldek stb.
A bolsevizmus hozott szellemi leépülést, amikor Hitler ki akart irtani egy fajt?
:D Hihetetlen mennyire nem megy a logika az alt right-on.
#28 mesélj, mit köszönhetünk a bolsevizmusnak? Vörösterrort, gulágosítást, forradalmat és szabadságharcot, málenkíj robotot, szovjet "kultúrát", puhadiktatúrát, éhínséget...asszem nem hagytam ki semmit.
Az se zavarjon különösebben, hogy Sztálin bátyó ugyanúgy ölette a zsidókat, csak ő nem állt meg hatmilliónál, hanem alsó hangon is duplaannyit gyilkoltatott le (az utódai, Hruscsov, Brezsnyev szintén). Ha már ennyire mosod a vörös szennyest, ezt is tedd be a többi közé, okés?
Szerintem senki nem mossa itt a bolsevik szennyest. Mindkettő egykutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!