Ki lenne alkalmas leváltani a Fideszt? Ha senki sem akkor meg mi a francnak kéne kormányt váltani?
Ki lenne alkalmas? Bármelyik párt, amelyik képes többséget szerezni egyedül, vagy koalícióban. Miért kell leváltani? Én fő problémának a közpénzek arcátlan eltulajdonítását látom, hogy nincsenek következmények, amennyiben fideszes az elkövető. Az oktatásra és egészségügyre nagyon keveset költenek, de minden évben van pénz pár új stadionra. A forint hónapok óta mélyponton. Külpolitikában és az EU-n belül is egyre inkább elszigetelődünk.
Látok okot bőven, hogy miért kéne és csak alig néhányat soroltam fel a sokból.
5# "Én fő problémának a közpénzek arcátlan eltulajdonítását látom, hogy nincsenek következmények, amennyiben fideszes az elkövető."
Te komolyan azt hiszed hogy ha nem a Fidesz lenne, akkor majd akik helyettük lesznek nulla korrupció mellett, nulla mutyival kormányoznak?? 😂😂😂
De édes.. 🤗
Oké, fordítsuk le, mit is mondott a kérdező. Tehát, ha egy étteremben felkínálnak egy nagy kondér szart, meg pár kisebbet, akkor nyúl a kanál után és maga elé húzza a legnagyobbat. Mert hát ni cs választék.
Tudod, én ilyenkor inkább nem eszem és a szakács fejéhez vágom az összes szaros kondért. Aztán szerzek kaját máshonnan.
7# én máshogy látom. A Fidesz rohadtul nem a legnagyobb kondér szar, sőt nem kevés eredményt tettek le az asztalra, ha az ország főbb mutatóit nézzük.
Ezzel szemben pl a "kormányváltónak" behallucinált jobbik most esik szét darabokra, az LMP-vel az élen.
9.
"Volt már a történelem folyamán, megbízott felelős kormány"
Ezt részletezd már, ki és milyen alapon nevezne ki egy ilyen kormányt? Hogyan tudna kormányozni gyakorlatilag nulla támogatottsággal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!