Mi a véleményed arról, hogy felhivás indult arra, hogy az Agusztus 20-ai tüzijáték maradjon el, és ezzel támogassák az árvizkárosultakat?
Figyelt kérdés
Magam részéről helyesnek tartom.2010. jún. 23. 18:31
21/37 anonim válasza:
Nagyon,de nagyon egyetértek:)))))
Remélem sikerrel jár a kezdeményezés.)))
22/37 anonim válasza:
Én sem igazán szoktam nézni a tűzijátékot, de már nagyon sok segítséget kaptak az árvízkárosultak szerintem.. És mindig van valami gond az országban, nem csak árvíz idején, ha egy ilyet elkezdünk, akkor nem csak hogy tűzijáték nem lesz egy jó ideig, hanem jónéhány más dolog sem, mert mindig lehet jobb"" dologra fordítani az ilyen pénzeket
23/37 A kérdező kommentje:
Azért gondolom azzal egyetértessz (utolsó válaszolónak), hogy egy ilyen tömeges katasztrófa azért mégis más, mint egy-egy egyedi eset. Az emberek egész életének munkája ment tönkre, az alapvető dolog, - a lakhatás - az otthon dőlt össze, benne az összes érték, megszerzett vagyon. Ez valóban katasztrófa, ezt csak az érzi át, aki már volt hasonló helyzetben. Gondolkozz el ezen!
2010. jún. 24. 04:48
24/37 anonim válasza:
"hanem jónéhány más dolog sem, mert mindig lehet jobb"" dologra fordítani az ilyen pénzeket"
Tudod az lenne a legjobb, ha nem is lenne -> egészen addig, amíg mindenki normális körülmények között élne az országban.
25/37 anonim válasza:
Amig százezrek vannak munka nélkül,és egyre többen hajléktalanok,az emberek egyik naprol a másikra élnek addig se 4-es metró se tüzijáték nem kéne!
Gyárakat kell építeni,hogy munkát teremtsenek az embereknek!
26/37 anonim válasza:
Demagóg baromság. És egyébként sem lesz eredményes kezdeményezés. Legfeljebb feleannyiba fog kerülni, mint eddig. Ettől még lehet ugyanekkora, csak kevesebb korrupcióval. Az Unió ígért pénzt a kárenyhítésre, kérjünk tűzijátékra is? Van már annyi pénz az árvízkárosultaknak, hogy ha a korrupt politikusaink a felét lenyúlják, akkor is elégnek kell lennie.
27/37 anonim válasza:
Amúgy minden évben előjön, hogy másra kéne költeni a pénzt. Mégis minden évben megrendezik. Ha meg valóban azt akarjátok, hogy munkahelyek teremtődjenek, és fellendüljön az ország, akkor szükség van imázsra, ha tudok 3 lépést előre gondolkodni, ha nem. Egy kurv@ befektető sem fog olyan országba pénzt tolni, amelyik egy tűzijátékot nem tud megrendezni. Ezzel elismernénk az államcsőd közeli helyzetet.
28/37 anonim válasza:
Én a tűzijáték mellet vagyok. Röhejes összeg a károk mértékéhez képest, az ország költségvetéséhez képest meg még inkább.
29/37 anonim válasza:
Azért nem elegem van az árvízből nem kellene személyeskedni velem. Korcs a szajha anyád aki ki tolt. Akik segíteni mentek azokat is meglopták. Tudod sok cigány csak ki használja ezt a helyzetet.
30/37 anonim válasza:
Ha van együtt érzése a szervezőknek,törlik ezt a programot. Maradjon el,hiszen ezt a pénzt, bizony a károsultak javára kéne utalni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!