Mi a véleményed arról, hogy felhivás indult arra, hogy az Agusztus 20-ai tüzijáték maradjon el, és ezzel támogassák az árvizkárosultakat?
Figyelt kérdés
Magam részéről helyesnek tartom.2010. jún. 23. 18:31
11/37 anonim válasza:
Attól, hogy én egy héten keresztül nem eszem, nem segítek az etiópokon tény. De ha nem tüzijátékre szórjuk el a milliókat, az jó helyre fog kerülni és segíteni fog.
12/37 anonim válasza:
Ugyan már hol éltek ti, gondoljátok, hogy a lóvét odaadnák az árviz károsultaknak tényleg? :D
A tüzijátékból is össze vissza húzzák a pénzt maguk zsebeibe, gondoljátok bármelyik politikus erről lemondana?
nem tudom hogy lehettek ilyen naívak.
13/37 anonim válasza:
Nem kell az a tüzijáték,amugy is lehúzzák az államot vele!Inkább tényleg a rászorulókat segítsék belőle!
15/37 anonim válasza:
Ez egy elemi dolog. A tüzijátékot már a rendszerváltáskor be kellett volna tiltani.
17/37 anonim válasza:
"elegem van az árvizesekből."
Nekem meg belőled te korcs.
18/37 A kérdező kommentje:
Lennél te és szüleid, rokonaid árvizkárosult, akkor nem igy nyilatkoznál. Látszik, hogy még az életben nem ért tragédia. Elég lelketlennek tünsz.
2010. jún. 23. 20:04
19/37 anonim válasza:
Ha lenne egy link,sokan aláírnánk.
20/37 anonim válasza:
Szerintem egyébként is felesleges a tüzijáték, nem értem hogy kapcsolódik az ünnephez. Egy történelmi témájú opera, hangverseny, vagy előadás sokkal jobban passzolna hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!