Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar lakosság mit hisztize...

A magyar lakosság mit hisztizett a 300 forintos vizitdíjon? Egyrészt ez valóban a szakrendelők bevétele volt, hiába hazudozott a fidesz, ezt a pénzt senki se lopta el, másrészt egy doboz sör kevesebbe került.

Figyelt kérdés

2018. okt. 6. 17:39
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
Ne hadoválj már, linkelj bármit!!!!!!!! Én érdekes linkeltem egy interjút egy orvossal, aki a működő rendszerről beszél, amiben a betegek panaszkodnak a gyógyszeríratás 300Ft-os költségéről. A wikipédia szócikk is teljesen pontos, korabeli forrásmegjelöléssel megírt szócikk. Ciki vagy! És úgy van ahogy fentebb írja a hozzászóló, alap intelligencia, hogy a receptírás az vizit, de ezt is már ezredszer mondom el, ez súlyos sötétség, tényleg nem bántásból, hanem ezt bizonyítottad hozzászólásokon keresztül.
2018. okt. 7. 19:16
 42/53 anonim ***** válasza:

Jó, felőlem fújhajtjuk ezt még ötven oldalon keresztül, de igazad nem lesz. Itt nem kellett receptírásért 300 forintot fizetni, ezt biztosan tudom, a súlyos betegektől pedig ugyanúgy beszedték a 300-zat. A kórházban viszont valóban kellett fizetni, akár receptírásért, akár másért. Neked ez a tapasztalatod, nekem az. Akkor most én is nevezhetnélek cikinek.

Ennek a világon semmi értelme, a főkérdéstől elkanyarodtunk. A linkelt interjú fő kérdése mellesleg ez volt: megérte-e a 300 forintos vizitdíj? Emelkedett az egészségügy színvonala? A válasz ott van a cikkben: NEM.

Innentől fogva az egész vita olyan, minthogy Togonteműr vagy Ogotáj nagykánnak volt-e mikropénisze.

2018. okt. 7. 19:47
 43/53 anonim ***** válasza:

"Jó, felőlem fújhajtjuk ezt még ötven oldalon keresztül, de igazad nem lesz."

De igazam van, én bizonyítottam, te nem tudtál semmit csak dumálni, ennyi. Szánalmas, hogy nem tudsz beismerni egy tévedést, hány éves vagy???

2018. okt. 7. 19:52
 44/53 anonim ***** válasza:

Elég gyenge lábakon áll az érved, ha a linkelt cikkben egymást válogatják a féligazságok és hazugságok. Na ez a szánalmas, definíció szerint.

Én konkrét személyeket meg tudok nevezni, akik alátámasztják az igazamat. Hogy te nem fogadod el hitelesnek, az a te bajod. A parasztbácsi és a zsiráf esete ugye.

Egyébként 33 éves vagyok, és krónikus, szélsőségesen súlyos IBS-sel vagyok kénytelen igénybe venni a magyar egészségügyet már egy jó ideje, de az én tapasztalatom nyilván így se releváns.

2018. okt. 7. 20:22
 45/53 anonim ***** válasza:
Egyszerű akkor. Én alá tudom támasztani amit állítok több forrással, te meg nulla, zéró = nekem van igazam. Nem olyan bonyolult ez.
2018. okt. 8. 16:21
 46/53 anonim ***** válasza:
Én meg alátámasztottam személyes tapasztalattal, többel is. A forrásod meg tömve volt kamuval. Messze vagy te az igazságtól, mint a faék az űrsiklótól
2018. okt. 8. 16:39
 47/53 anonim ***** válasza:
Az nekem is van, szóval személyes tapasztalatom, fizettem a receptek írásakor, rokonaim ismerőseim is mind, linkeltem korabeli interjút, forráshiteles wikipédia, szóval eléggé vezetek itt a dolgokban akkor, nem? :DDDD
2018. okt. 8. 21:05
 48/53 anonim ***** válasza:
Jó, neked is van tapasztalatod, ettől még nem fogom felülbírálni a magamét, pláne hogy én voltam a szenvedő alany. Akkor ebben akár meg is állapodhatunk. A csúsztatásokkal teli interjút és a bárki által szerkeszthető Wikipédiát nem tudom elfogadni hiteles forrásként, sorry.
2018. okt. 8. 21:07
 49/53 anonim ***** válasza:
Félsz a forrásoktól nem veszed észre? Kéred őket, de aztán nyüszítve menekülsz előlük, jaaaj nem hiteles, nekem van igazam :DDDD. Kábé így működsz.
2018. okt. 8. 21:36
 50/53 anonim ***** válasza:

Ja ja rettegek. Tételesen meg vagy cáfolva, de azért feszítesz itt mint a pók a lucernásban.

A saját tapasztalataimnak jobban hiszek, akkor is, ha nem bírja a gyomrod, és kattogsz ezen még féltucat hónapig.

2018. okt. 8. 21:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!