A magyar lakosság mit hisztizett a 300 forintos vizitdíjon? Egyrészt ez valóban a szakrendelők bevétele volt, hiába hazudozott a fidesz, ezt a pénzt senki se lopta el, másrészt egy doboz sör kevesebbe került.
Jó, felőlem fújhajtjuk ezt még ötven oldalon keresztül, de igazad nem lesz. Itt nem kellett receptírásért 300 forintot fizetni, ezt biztosan tudom, a súlyos betegektől pedig ugyanúgy beszedték a 300-zat. A kórházban viszont valóban kellett fizetni, akár receptírásért, akár másért. Neked ez a tapasztalatod, nekem az. Akkor most én is nevezhetnélek cikinek.
Ennek a világon semmi értelme, a főkérdéstől elkanyarodtunk. A linkelt interjú fő kérdése mellesleg ez volt: megérte-e a 300 forintos vizitdíj? Emelkedett az egészségügy színvonala? A válasz ott van a cikkben: NEM.
Innentől fogva az egész vita olyan, minthogy Togonteműr vagy Ogotáj nagykánnak volt-e mikropénisze.
"Jó, felőlem fújhajtjuk ezt még ötven oldalon keresztül, de igazad nem lesz."
De igazam van, én bizonyítottam, te nem tudtál semmit csak dumálni, ennyi. Szánalmas, hogy nem tudsz beismerni egy tévedést, hány éves vagy???
Elég gyenge lábakon áll az érved, ha a linkelt cikkben egymást válogatják a féligazságok és hazugságok. Na ez a szánalmas, definíció szerint.
Én konkrét személyeket meg tudok nevezni, akik alátámasztják az igazamat. Hogy te nem fogadod el hitelesnek, az a te bajod. A parasztbácsi és a zsiráf esete ugye.
Egyébként 33 éves vagyok, és krónikus, szélsőségesen súlyos IBS-sel vagyok kénytelen igénybe venni a magyar egészségügyet már egy jó ideje, de az én tapasztalatom nyilván így se releváns.
Ja ja rettegek. Tételesen meg vagy cáfolva, de azért feszítesz itt mint a pók a lucernásban.
A saját tapasztalataimnak jobban hiszek, akkor is, ha nem bírja a gyomrod, és kattogsz ezen még féltucat hónapig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!