Mi folyik az LMP-ben és a Jobbikban?
Mindenkinek húz szét, próbál felkészülni, hogy kövi választáson elérje az 5%-ot.
2# én alapból úgy vagyok vele, hogy az emberek ostobák, de szerintem annyira nem, hogy Ferit megszavazzák megint.
Ha Schiffer visszatér akkor Gyurcsány pártiak lesznek.
=======
Édesapja Schiffer Péter a PSZÁF egyik korábbi vezetőjen Gyurcsány Ferenc jó ismerőse.
=======
Ha az Orbán-Simicska perpatvar műbalhé volt, akkor nagyon profin csinálták a Jobbik szétverését.
Ha nem műbalhé volt akkor Vona az ország egyik legostobább politikusa.
Az LMP meg lufi volt. Kipukkant. A foszlányokat még megpróbálták elkapni a liberálisok. Több kevesebb sikerrel.
Az Lmp a leggázabb párt. Így nem működhet egy párt hogy bárki megvétózhat bármit, folyamatosan fegyelmi eljárások zajlanak mindenki ellen. Hogy akatnak pártként működni ha nem tudnak egységesek lenni?
Jobbik mintha stabilabb lenne most. De nagyon súlytalan. Szomorú, de Gyurcsány a legtehetségesebb politikus az ellenzéki vezetők közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!