Tényleg amúgy az Átlátszó .hu-nak honnan volt pénze, hogy kövesse a miniszterelnököt?
10
Akik erre "adományoztak", azok nem a fészbukon keresztül tették...
Kitérő.
Azt nem értem, hogy miért is "nincs hozzá közünk", ha nem magyar közpénzből fizették?
Annyira talán mégis van, mint amennyire a paparazzikat fizetőknek a megfigyeltekhez, nem?
"Azt nem értem, hogy miért is "nincs hozzá közünk", ha nem magyar közpénzből fizették?"
Azért fiam, mert semmi közöd az Én pénzemhez, hogy kit támogatok.
13.
Az ÉN hazámban bizony hogy van hozzá közöm. A sajátodban csinálsz amit akarsz, anyukám.
14
Ne pattogj, semmi közöd más, munkával szerzett keresményéhez, azaz MAGÁNvagyonához, suttyókám.
1. Átlátszó
Bodoky Tamás egykori Magyar Narancsos (egyébként jelenleg szintén Soros által fenntartott lap), majd indexes tényfeltáró újságíró által alapított és főszerkesztett balliberális tényfeltáró portál születésénél és felcseperedésénél is jelen van a Soros-pénz: csak 2013-ban 500 milliós donoradományt kaptak a hazai Soros-szervezetek, és ebből jutott az Átlátszónak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!