Tényleg amúgy az Átlátszó .hu-nak honnan volt pénze, hogy kövesse a miniszterelnököt?
Figyelt kérdés
2018. szept. 25. 18:32
1/24 anonim válasza:
Ugye te azt gondolod, hogy "a Soros pénzeli" :D
Orbánnak honnan van pénze, hogy magángéppel utazgasson meccsre és a keleti országokba?
Ki fizeti az útját?
Hát a Te és a mi pénzünkből kóborol!
2/24 anonim válasza:
Biztos kölcsön adott neki, aki azt a fotóst is fizette, hogy kövesse Orbán lányát.
3/24 anonim válasza:
Az semmi! Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy az ellenzéknek honnan van pénze kenyérre és margarinra, hogy nem pusztulnak éhen! Na ezt válaszolja meg nekem valaki!
Itt a bizonyíték, hogy Soros pénzeli őket!
4/24 anonim válasza:
Mondjuk az én SZJA-m 1%-ából? :D
5/24 anonim válasza:
Mer ahho mér köll píz te hüjegyerek? Ojan gyorsan kopott a cipőjök? Tán futottak az orbánkorcs ódija után?
Hahaha...
6/24 Attila1945 válasza:
Sorosista barna-pikkelyes gyikemberek utalták. Mégis ki más?
(Azt vágod, hogy 70e-től kb bárhova ellehet repülni?)
7/24 anonim válasza:
KIé az átlátszó? Van ott elég pénz.
9/24 anonim válasza:
Biztos nem közpénzből, tehát innentől kezdve lényegtelen.
10/24 anonim válasza:
Az adományozóktól. Hogy hogy lehet adományozni, azt írják a facebookjukon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!