Mi lenne, ha szólnánk az osztrákoknak, hogy túl nagy jólétben élnek?
Figyelt kérdés
Osztottam-szoroztam és arra jutottam, hogy havi 150€-ból is tökéletesen meg lehet élni, csak kecskét kell mellé tartani. A sógorék biztos nem tudják ezt ott nyugaton, mivel igencsak szeretnek ennél jóval több pénzből élni. Ti hogy látjátok ezt? Figyelmeztetni kellene őket, hogy a túl nagy jólét és kényelem mindenféle liberalizmusokhoz vezet?2018. szept. 25. 05:27
1/6 anonim válasza:
Tudod mi lenne a neked megfelelő ideológia?
A kommunizmus!
2/6 anonim válasza:
A kommunizmus jó, a kapitalizmus szar.
4/6 anonim válasza:
"Az osztrák az tróger egy nép, meg a német is."
Persze, hisz mi vagyunk a favorit a tolvaj cigány királlyal, nemigaz?!
5/6 anonim válasza:
'A kommunizmus jó, a kapitalizmus szar.'
Mégis a kommunizmus volt az, ahova nem jutott el senki, a kapitalizmus pedig még mindig itt van.
Kérdező, sajnálod az osztrák sógortól a jólétet? Inkább tegyél érte.
6/6 anonim válasza:
"Figyelmeztetni kellene őket, hogy a túl nagy jólét és kényelem mindenféle liberalizmusokhoz vezet?"
Akkor biztos, a Szaúdi-aknak sincs hátra sok idejük hogy liberálisok legyenek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!