Az osztrákoknak megjött az esze?
Alig várom a mecsetépítési tilalmat és az iszlámot korlátozó intézkedéseket.De, ami utána következik az lesz a legjobb, a nyikogás.
Bizony, egy nacionalistább vezetés igyekszik megvédeni az államalkotó nép életterét a közel-keletiekkel, afrikaiakkal szemben.
Ami nem védi az életteret, az áruló politikai elit.Ez a legjobb módszer az áruló és a nemzetpárti megkülönböztetésére.Bárminek hívja magát egy párt, ha nem az államalkotók érdeke az első, akkor áruló.
Hát igen.
Végsősoron a magyarok is jöhetnek haza, ba meg átjárni sem kell ám a határon dolgozni.
Ausztria az osztrákoké, nem a magyaroké!
(A kérdés konklúziója.)
Az osztrák helyzetét is meglehetne érteni.
A kelet-európai munkaerő lenyomja a béreket szinte minden szektorban, azért, mert túl kevésért is elvállalja.
A nyugat-európaiak pedig évtizedekig harcoltak a szakszervezeteikkel karöltve a magas bérekért, logikus,hogy csípi a szemüket a dolog, az enyémet is csípné a helyükben.
"Alig várom a mecsetépítési tilalmat és az iszlámot korlátozó intézkedéseket.De, ami utána következik az lesz a legjobb, a nyikogás."
Én meg alig várom, amikor a magyarok ellen kezdenek el akciózni és lesz a magyarok részéről nagy nyikogás.
Valóban meg lehet érteni, de ez nem az én próblémám, mivel nem vagyok osztrák.
Az FPÖ amúgy Ausztriában a szerbek körében népszerű, ha bevándorlókat nézzük, persze ők már 30-40 éve ott élnek állampolgársággal is.
5#
Nem csak.
Az FPÖ-t az összes kelet-európai bevándorló csípi, statisztikák szerint a "keresztény" kisebbségek többsége az FPÖ-re szavazott.
A muzulmánok körében viszont a szocik a legnépszerűbbek.Értelemszerűen, hiszen nyalja bő nyállal a valagoukat.
A jó múltkor voltak Bécsben ,láttam politikai standokat.A szocik standjánál alig láttam fehér európai embert,helyettük csak idegeneket,fejkendősöket.
Az FPÖ standnál meg csak európaiak voltak.
" Ezért veti meg a fasiszta fajtátokat minden értelmes ember."
Hát igen. Egy olyan országban ahol többszázezer magyar dolgozik bevándorlóként, a kérdező az idegenellenességel kampányoló pártot élteti. Angliából olyan hírek jönnek hogy volt olyan magyar aki öngyilkosságot követett el mert nem akart visszajönni Magyarországra, a brexit miatt. Sajnos nagyon valószínű hogy ha az illetőtől megkérdezték volna mi legyen a közel-keleti migránsokkal, azt felelte volna hogy húzzanak haza.
Fasiszta emberek gondolkodásában ne keress értelmet.
Még jelenleg nem kezdtél ez a magyarokat vegzálni, mint a legújabb szopottjaitoknál, az eu-érett ukránoknál.
Mondjuk ennek az egész "jobbratolódásnak" a mostani migrácssimogatás az egyik fő oka okoskák! :D A szélsőség szélsőségességet szül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!