Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok róla, hogy a...

Tgt kérdése:

Mit gondoltok róla, hogy a magyarok többsége megszavazta volna a Sargentini jelentést?

Figyelt kérdés
[link]

2018. szept. 24. 09:19
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
44%
Jaja jövőre meg a fele nem lesz bent a EU parlamentbe a magyar képviselők közül, pont ezért :D
2018. szept. 24. 09:55
 12/43 anonim ***** válasza:
36%

Én is megszavaztam volna. Vagyok annyira épelméjű hogy ne vegyem magamra a jelentésben fogalmazottakat, azaz nem a Magyarokat marasztalták el, hanem a kormányt.

Kell a kormányunkra némi kontroll, mert különben már teljesen felszámolták volna a jogállamiságot itthon. Így legalább csak félig sikerül egyelöre...ehhh..

A jelentés Magyarország hosszútávú érdekeit szolgálja, ez a helyzet. EU tagország vagyunk, szabályok és értékrendbeli alapelvek vannak. Ennyi. Hiába durcázik most Orbán és minden hű alattvalója. Elég szánalmas az egész .

2018. szept. 24. 10:04
 13/43 anonim ***** válasza:
21%
Azt mondták, és én egyet is értek vele, hogy a Sargentini -jelentés az miértünk van; tehát hogy aggódtak Mo-n a jogállamiságért. Amúgy a Heti naplóban csináltak ilyen sms-es szavazást, tehát nem légből kapott. A cikket most nem olvastam el.
2018. szept. 24. 10:10
 14/43 anonim ***** válasza:
14%
*nem olvastam,de lehet,h más is csinált ilyen felmérést
2018. szept. 24. 10:10
 15/43 anonim ***** válasza:
95%
Ezt két kérdésnek kellene megelőzni: 1/elolvasta-e a magyarok többsége az érintett jelentést és 2/megértette-e a benne foglaltakat ? Meg vagyon róla győződve, hogy mindkettőre nem a válasz, ugyanis az emberek inkább a TV-re, rádióra figyelnek, onnan szajkózzák "ismereteiket". A Jelentés nagyon nehéz (jogi jellegű) szöveg (tele olyan hivatkozásokkal, amelyeket szintén részleteiben ismerni kellene) , átlagember nem is képes egyszerre átolvasni, megérteni meg még nehezebb.
2018. szept. 24. 10:13
 16/43 anonim ***** válasza:
63%

1)

A magyarok többsége nem szavazta volna meg a jelentést.

2)

Akik megszavazták volna, azok azok, akik az ellenzéki táborból szellemi fogyatékosok, a normális ellenzéki sem szavazta volna meg, mert például (csak néhány!)

- tudja, hogy Magyarországon nem üldözik a cigányokat,

- nem rettegnek a zsidók,

- nem masírozik az utcán a Magyar Gárda,

- a 4-es metró lerágott csont és az előző kormányok sara,

- tudja, hogy a jelentés azon része, ami éppen nem hazugság, az már letárgyalt és konszenzusra jutott ügyek, vagy éppen tárgyalás alatt vannak, ...

... de főleg tudja, hogy hogyha megszavazta volna, azzal minden magyarnak - neki is - csak sokkal rosszabb lenne!

Ezek után ki az a "többség" és mi a kérdés?

2018. szept. 24. 10:13
 17/43 anonim ***** válasza:
38%

,,A jelentés Magyarország hosszútávú érdekeit szolgálja, ez a helyzet"

Igen, ezért is írtam az első oldalon, hogy a jelentést lehet megszavazták volna, de a szankciókat, változást nem. Mi a gond? Magyarország a haszonélvezők országa lett. Lehet mondani milyen rossz a rendszer, de sokaknak ez a rendszer biztosítja a jó létet. Nem, nem csak Ráhelékre gondolok, ők csak a jéghegy csúcsa. Kisvárosi szinten is baromi sokan hasznot húznak a jelenlegi rendszerből, ami miatt sokkal jobban élnek, mivel ennyi kiskaput egyetlen egy kormány se hagyott nyitva az ügyeskedőknek.

2018. szept. 24. 10:31
 18/43 anonim ***** válasza:
96%
Engem nem kérdeztek meg és egyetlenegy ismerősömet. Érdekes, hogy senki sem hallott erről a "felmérésről". Biztosan nagyon komoly lehet.
2018. szept. 24. 10:37
 19/43 anonim ***** válasza:
41%
Sztem aki ezzel a jelentéssel nem ért egyet, az nem Magyarországon él, hanem álomvilágban!
2018. szept. 24. 10:38
 20/43 Andizsuzsi ***** válasza:
45%

"Jó lenne látni a Publicus kérdéseit"

Hallott? róla? Megszavazta volna?

A válaszadók 72 százaléka hallott a jelentésről, és az a körüli vitával is képben van valamennyire. A többség, 44 százalék meg is szavazta volna, míg 33 százalék nem.

Ott a cikkben.

2018. szept. 24. 10:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!