Mit gondoltok róla, hogy a magyarok többsége megszavazta volna a Sargentini jelentést?
Én is megszavaztam volna. Vagyok annyira épelméjű hogy ne vegyem magamra a jelentésben fogalmazottakat, azaz nem a Magyarokat marasztalták el, hanem a kormányt.
Kell a kormányunkra némi kontroll, mert különben már teljesen felszámolták volna a jogállamiságot itthon. Így legalább csak félig sikerül egyelöre...ehhh..
A jelentés Magyarország hosszútávú érdekeit szolgálja, ez a helyzet. EU tagország vagyunk, szabályok és értékrendbeli alapelvek vannak. Ennyi. Hiába durcázik most Orbán és minden hű alattvalója. Elég szánalmas az egész .
1)
A magyarok többsége nem szavazta volna meg a jelentést.
2)
Akik megszavazták volna, azok azok, akik az ellenzéki táborból szellemi fogyatékosok, a normális ellenzéki sem szavazta volna meg, mert például (csak néhány!)
- tudja, hogy Magyarországon nem üldözik a cigányokat,
- nem rettegnek a zsidók,
- nem masírozik az utcán a Magyar Gárda,
- a 4-es metró lerágott csont és az előző kormányok sara,
- tudja, hogy a jelentés azon része, ami éppen nem hazugság, az már letárgyalt és konszenzusra jutott ügyek, vagy éppen tárgyalás alatt vannak, ...
... de főleg tudja, hogy hogyha megszavazta volna, azzal minden magyarnak - neki is - csak sokkal rosszabb lenne!
Ezek után ki az a "többség" és mi a kérdés?
,,A jelentés Magyarország hosszútávú érdekeit szolgálja, ez a helyzet"
Igen, ezért is írtam az első oldalon, hogy a jelentést lehet megszavazták volna, de a szankciókat, változást nem. Mi a gond? Magyarország a haszonélvezők országa lett. Lehet mondani milyen rossz a rendszer, de sokaknak ez a rendszer biztosítja a jó létet. Nem, nem csak Ráhelékre gondolok, ők csak a jéghegy csúcsa. Kisvárosi szinten is baromi sokan hasznot húznak a jelenlegi rendszerből, ami miatt sokkal jobban élnek, mivel ennyi kiskaput egyetlen egy kormány se hagyott nyitva az ügyeskedőknek.
"Jó lenne látni a Publicus kérdéseit"
Hallott? róla? Megszavazta volna?
A válaszadók 72 százaléka hallott a jelentésről, és az a körüli vitával is képben van valamennyire. A többség, 44 százalék meg is szavazta volna, míg 33 százalék nem.
Ott a cikkben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!