A politikai elit nemérzi hogy a nép mennyire reménytelen?
Kérdező!
Ki és milyen csoportosulás hatalmazott fel, hogy a nép, vagy a magyar fiatalok nevében beszélj?
Lehet, hogy azokban az egyszerűbb körökben ahol te élsz és mozogsz, ott ez a téma, de én speciel nem akarok külföldre menni, nem vagyok reménytelen és még minden kórházban tisztességgel elláttak. Nem kicsi rokoni, baráti ismeretségi köröm és még másik közel 3 millió ember is így gondolkozik mint én.
De te tényleg húzhatsz el a hasonszőrű haverjaiddal, vagy a retyerutyáddal, nem kell itt mérgezni a levegőt!
"Itt azt értem hogy a Magyar fiatalok többsége külföldön akar élni"
Persze hogy nyugaton akarnak élni, hisz több fizetést kapnak. Mindenki magasabb fizetést akarna. Nemde !? :XD
",az egészségügy katasztrófális,mégsem tesznek semmit sem ellene,sőt képesek nyiltan hazudni,lopni csalni."
Ez nem igaz ! Az egészségügy sokkal rosszabb helyzetben volt az MSZP-SZDSZ idején. El is akarták a korházakat privatizálni, bizony. A Fidesz rengeteg pénzt tett az egészségögybe, persze amit elrontottak 20 évig, azt nehéz rendbetenni 8 év alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!