Igaz, hogy a politikai elit nem támogatja a fogyatékosokat?
Mert egyébként miben kéne többet foglalkoznia a "politikai elitnek" a fogyatékosokkal? Nem provokáció - tényleg érdekel, hogy szerinted mégis miben kéne megnyilvánulnia a fogyatékos-barát nagypolitikának.
Mert az, hogy legyen alacsonypadlós busz, kerekesszékes hozzáférés a közintézménykehez vagy több megváltozott munkaképességűeknek való munkahely egyáltalán nem a nagy stratégiaalkotó hekusok dolga, hanem ezek konkrét operatív feladatok, amikről valami kormányhivatalnoknak vagy maximum államtitkárnak kéne gondoskodnia, de egyáltalán nem parlamenti vitatémák amikhez országos hírverésre és társadalmi vitára van szükség.
Én nem tudom mert nem értek ehhez a témához. Ezért tettem fel a kérdést:)
Szerinted ebben a szocialdarwinisra,kapitalista társadalomban van erre igény?
Egyedül a jóléti államok foglalkoznak ezzel a kérdéssel,mert ők már olyan jólétben élnek,hogy jut idejük másokkal is foglalkozni önmagukon kívül.
https://www.youtube.com/watch?v=Umfxrd6UkJY
"egymás kezét fogva sétálnak.... nem mondom nem szép látvány"
Hova gondolsz, egy társadalom akkor mutatja meg milyen ha megmutatja hogyan bánik az elesettekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!