Ha a Fidesznek 2/3-os támogatottság van, akkor hogy lehet az, hogy ennyire népszerűtlen? Vagy az elégedetlenkedők csak egy "hangos kisebbség"?
leszögezném, hogy ebből az oldalból semmilyen konzekvenciát nem szabad levonni. van 15-20 aktív ellenzéki akik 7/24 nyomják itt a baloldali propagandát.
több acc-ról válaszolgatnak, és tudom azt is hogy saját magukat pontozzák fel, hogy azt a látszatot keltsék milyen tuti dolgot írtak.
Nem értem, hogy jön ide a többi párt választáson elért eredménye. Leírtam, hogy a Fidesz a legnagyobb párt. Bár én annak örülnék, ha 49%-os támogatottság mellett pontosan 49%-a lenne a parlamentben, a kérdés nem erről szól.
El kellene fogadni, hogy a Fidesz nem csak a legnagyobb támogatottságú, de legnépszerűtlenebb párt is. Ha lehetne a legutáltabb pártra szvazni, ott is legalább 40%-os eredménnyel nyernének. Ezt főleg maguknak köszönhetik, hiszen az ő fő kommunikációjuk, hogy csak és kizárlag ők a magyar párt, csak aző szavazóik igaz magyarok, mindenki más áruló, hazudnik, ügynök, idióta, stb.
A 12-es választ nem volt észszeeű lepontozni.
Igaza van Orbán Viktornak. A magyar emberek többsége - akik elmentek szavazni - a Fideszre tették a voksukat.
De nem is értelek titeket, kinek kellett volna nyerni? Az MSZP már nem játszik szerepet, az LMP sosem volt jelentős párt. A DK megint nem játszott szerepet. Egyedül a Jobbik volt esélye, aki szépen teljesített, de mivel az akkori pártelnök lemondott, annak is vége.
A közvéleménykutatások már hamarabb kihozták a Fidesz győzelmét.
Szerintem ti (akinek nem inge ne vegye magára) egy hangos kisebbség vagytok. Ezt bizonyítja az is, hogy csak a neten megy a duma. 2006-ban tényleg kormányváltást akart a nép annak volt bizonyítása az, hogy kis híján kirobbantottak egy forradalmat.
"Hányan mentek el szavazni? Hányan nem? Aki nem szavaz, az a győztesre szavaz. Ennyi."
Bezzeg a Sargentini...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!