Mi lenne, ha demokratikus szavazási rendszerünk lenne, azaz a fidesz csak akkor szerezhetett volna 2/3-ot, ha a rájuk eső szavazatok száma 2/3? Nem lenne igazságosabb, és nem adna reálisabb képet arról, mekkora egy párt támogatottsága?
"A kétharmad azért lélektani határ, mert azzal azt csinálhat bárki, amit éppen akar, az alkotmányos rend ALAPJÁT is megváltoztathatja."
Már eleve ez is enyhe kifejezéssel élve is abnormális dolog.
A többi hol van képviselve?
Ma az ellenzéknek milyen joga van?
És ezek a tet vek mit nem engedhetnek meg maguknak?
eZ ÍGY OLRÁJT?
"De való igaz az is, hogy SEHOL NEM ALKOTMÁNYOZHATNA ezzel a felhatalmazással az EU-ban. SEHOL!"
Khm... De, az Egyesült Királyságban.
Szerinted annak az eredményeit nem hamisítaná meg a Fidesz?
Dehogynem! Mint a szél!
Semmi értelme váltani, ugyanúgy csalna mindegyik párt agyba-főbe, és szokás szerint az győznek, aki a legjobban csalt
Lehet engem is lepontozni a Fidióta-nyalókáknak, szeretem látni ha igazam van, beismerni úgyse fogjátok még saját magatoknak se, mert az ugye derogál...
Rühes Fidesz
"szeretem látni ha igazam van"
Az igazság tudod ott kezdődik, hogy ha állítasz valamit, azt bizonyítod is. Te azt állítod, hogy a Fidesz elcsalta a szavazatokat, csak éppenséggel ilyesmire semmilyen bizonyíték nincsen.
Azt mondod, nincs bizonyíték...én meg azt mondom, hogy van
Nagyon egyszerű: 40 százalék mióta egyenlő kétharmaddal?
A Fityisz megreformálta a matematikát is újabban? Juhé!
Nemsoká nullával is lehet majd osztani, a Nemzethy Viktátor azt is elintézi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!