Miért ringatják magukat az emberek abban a hitben, hogy majd 2018-ban jól leváltják a Fáraót Vona közbenjárásával? Ennyire nagy támogatottsága volna a Jobbiknak?
"2. Akkor lenne igazad, ha a többség látna értelmes alternatívát, de nem lát."
Aki nyitott rá az most is lát alternatívát, aki elzárkózik ettől, annak akár felolvasóestet is lehet tartani, akkor sem lesz alternatíva az a számára!
Kérdés, hogy ki hol keresgél, mert a jobboldali szavazók eleve elzárkóznak a baloldaltól és fordítva is! Egyszóval marad 2 párt alternatívának és ugyanott vagyunk, ahonnan kiindultunk.
Én nem tudom, miért van az, hogy az emberek kitalálnak valamit és utána tényként közlik, hogy az úgy van.
Egyenlőre még semmilyen felmérés nem készült, ami azt mutatná, hogy a Jobbik támogatottsága drasztikusan csökken. Az, hogy a saját környezetedben tapasztalsz valamit az még nem trend. Én pont fordítva tapasztalom, az ős-balos ismerőseim egyre inkább pedzegetni, hogy 2018-ban a Jobbikra kéne szavazni.
Egyébként, hogyne lenne alternatíva. Magyarországon kb. 170 bejegyzett párt ebből mondjuk 50 aktív. Aki szeretne, az talál alternatívát.
Így van. Egy szóval sem állítottam, hogy nőne.
Sőt a másodlagos pártpreferenciáról (kire szavaznál másodiknak)sincs semmilyen felmérés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!