A Fideszesek miért ilyen frusztráltak és agresszívek?
8 éve gyakorlatilag teljhatalommal irányítja a Fidesz az országot. Ennek ellenére a mai napig mérhetetlen gyűlöletet és frusztrációt látok rengeteg fideszes politikusban és szimpatizánsban egyaránt.
Valamelyik nap ránéztem az Echo TV nevű propagandaadóra, ahol éppen Bayer Zsolt műsora ment. "T*tves b*romarcú liberális p*tkány f*rgek" és hasonló dolgok hangzottak el. Mégis hogy lehet valakiben ilyen szintű gyűlölet még azok után is, hogy százszor földbe döngölte az ellenfelét?
De akár ha a Békemenetes videókat nézi az ember, a nyugdíjasok magukból kivetkőzve, esernyőkkel, zászlókkal támadnak az ellenzéki újságírókra.
Én nem mondom, hogy az ellenzékiek szentek, de ezekhez a megnyilvánulásokhoz foghatót én nem szoktam látni ellenzéki médiumokban. Pedig szerintem Magyarországon ma az ellenzékieknek sokkal több okuk van a frusztrációra, hiszen a Fidesz gyakorlatilag leválthatatlan.
Tehát amire ki szeretnék lyukadni, miért van a Fideszesekben ennyi indulat még azok után is, hogy többszörösen csonk nélkül legyőzték minden politikai ellenfelüket? Focis hasonlattal élve, nekem ez kicsit olyan, mintha egy Portugália-San Marino focimeccsen 20-0 vezetésnél Cristiano Ronaldo őrjöngve szidná az éppen focistának beállt san marinó-i fogorvost.
Nem is tudom ki hisztitett a választások után hónapokig.
Mi elvagyunk :D
3# mikor mondta azt hogy el van nyomva?
Egyébként szerintem onnan az agresszió, hogy nem felejtették el mit csinált a baloldal, a kommunizmus és a szocializmus a múltban az országgal. Hogy árulták ki, tették tönkre. És most újra visszajönnének, csak liberálisnak öltözve.
Dehát a fidesznek pont ez a lényege, amíg van ellenség, van valaki akit utálni lehet addig elvagyunk. Az országot szétrohasztják meg szétlopjàk, az nem érdekes. Lehet válogatni: soros, brüsszel, nyugati liberális patkányok, lmbtq, migránsok, cigányok, zsidók stb. De mostanában az usa gyűlölet is elég nagy, meg úgy kb mindent utálni kell ami nem igaz nemzethy kerezstyény *MAGYAR*✓
A magyarok erre vevők, meg lehet nézni azt az alpári primitív szintet amit a 88 és társai képviselnek. Legalja szánalom.
A fidesz retorikaja es mozgatorugoja a GYULOLET.
erre gerjednek a hivek, es egyre inkabb magaala gyuri oket
A kóros Orbán fóbiából eredő frusztráltságot és agresszivitást meg sem említed?
Elég csak ezt az oldalt példának venni, igaz egyáltalán nem releváns az egész országra nézve, mert az a 15-20 ember aki aktívan ide írogat nem csinál nyarat.
Ennek ellenére többet olvasok nácit, fasisztát, egybitest, 40-es IQ, alkoholista, fel kéne akasztani, ki kéne nyírni stb. az ellenzéki válaszolók irományaiból.
Szóval megint provokálni próbálsz, mert itt egyedül te vagy frusztrált. És tipikusan egy emberrel azonosítod (Bayer) azt a 3 milliót aki a Fideszre szavazott, nem is értem mit csodálkozok ezen.
Bayer Zsolt lényegében a fidesz Molnár F. Árpadja média felülettel. Ilyenekre nem szabad hivatkozni és legfőképp nem általánosítani.
Ez olyan mintha egész budapestet fszopónak bélyegeznéd mert volt egy valaki lecumizott egy hajléktalant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!