Jól látom hogy az Eu parlamentben is úgy vinnyognak és agresszívek a balibek mint itthon?
Azt pl. itt láthatod, hogyan vinnyogott Orbán -ellenzékben-azért, hogy az EU ne segítse a magyar kormányt:
A balos liberális zsidók hazudoznak össze-vissza. A pénz és az IMF az ő istenük.
Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy a melegek házassága ennyire probléma lenne!
Hát gyerekek, pontosan ettem amikor az a Com Bandit, meg a másik libsi beszélt, de majdnem elharaptam vagy 2× a nyelvem. Nem tudtam hogy sírjak vagy nevessek, de az utóbbi tört ki belőlem. Ezek főleg Bandit egy idegbeteg idióta, úgy hisztizik mint egy taknyos gyerek, miközben a radikálisokat is a sarokba szégyenítő agresszivitás is átütött a képernyőn. Komoly párhuzamokat lehet felfedezni a magyar társaikkal párhuzamban. Egyszerüen vicc.
Eddig sem tartottam sokra magát a nézeteit a baliberális felfogásnak, de a hátamögötti embert legalább tisztelte.
Most ez is foszlani látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!