Az origo.hu miért nem teszi ki a 11 éves kislányt molesztáló magyarok képét, nevét a címlapra? Mert nem afgán menekültek?
És a szabadszállási anya nevét és képét, aki mellkason szúrta 11 éves fiát? És a 11 éves kislányt molesztáló zalai férfi nevét, képét? Mert ők sem migránsok?
Fiam, én a helyedben nem okoskodnék, mert a neten már fent van a két jófej vendégmunkás képe is...Olyan feketék, mint a bront.
A többit meg már leírta az első.
nem az origo dönti el, kikről milyen személyes információt közölhet le a cikkeiben.
ha már provokálni akarsz akkor kicsit legyél felkészültebb.
a menekültek szót meg mellőzd inkább, maradjunk a bevándorlónál.
Ugyanazért, amiért Novák Előd sem sipítozza, hogy: "Magyarbűnözés!!!!"
Én határon túlról származom, pontosan ismerem a többség arroganciáját mindenféle "idegennel" (kisebbségekkel és bevándorlókkal) szemben.
Ha egy afgán erőszakol, akkor ott migránsOK erőszakoltAK. Így, többesszámban!
Ha egy cigány erőszakol, akkor cigánybűnözés történi, mert A cigányOK ilyenEK.
Ha egy CSOPORT magyar követi el ugyanazt a bűncselekményt, ott érdekes módon nem A magyarOK az erőszaktevők, hanem néhány ember (még csak hozzá sem teszik, hogy néhány MAGYAR ember!).
Ez pontosan így megy Romániában, Szlovákiában, és időnként Szerbiában is, csak ott A magyarOK is be vannak vonva a kirekesztő buliba, ha közülünk csinál valaki valami rosszat, sosem mellékes megemlíteni, hogy azt magyar tette, netán "a magyarOK" tették...
Ez mindig a többség nyelvi terrorja a kisebbség fölött, amely soha nem tudja hasonló eszközzel védeni magát: ha kisebbségek "visszavágnának" ugyanilyen módon, azzal csak magukat kevernék még nagyobb bajba: lám, még magyargyűlölőek / romángyűlölőek / szlovákgyűlölőek is a rühesek, képesek általánosítani!
Ez az a jelenség, amitől mindig a hányás környékez, mert sosem felejtettem el, honnan jöttem. És borzasztóan elkeserít, amikor azt látom, hogy mi sem vagyunk jobbak, semmivel sem... :-(
Hülyeség.
Ahogy írták, az arányokat kell nézni.
Senki nem mondja, hogy a magyarok nem bűnöznek.
Csak épp nem mindegy, hogy hébe-hóba, vagy állandóan.
Senkit se érdekel ha egy szent, keresztény MAGYAR ember késel meg gyilkolászik. Annak nincs hírértéke. De látod megint bégetnek a birkák még a kérdés is haza áruló liberális pfej.
A magyar ugyanolyan agresszív primitív nép mint az átlag kelet európai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!