Ha a Fideszre szavaztál, megbántad?
Figyelt kérdés
2010. jún. 22. 15:57
11/25 anonim válasza:
Ezzel évi párszáz milliós plusz veszteséget okozva....
12/25 anonim válasza:
Nem,imádom a Fideszt!EGYETLEN párt sem képes jól kormányozni az országot jelenleg(!) csak a Fidesz!!Mszp korrupt és hazug párt a Jobbik meg túl szélsőséges,bár vannak jó dolgaik azért... -pezsi-
13/25 anonim válasza:
Van eszem szóval nem választottam Magyarország eladását. Inkább egy Jobbik megoldást választottam.
14/25 anonim válasza:
Szerencsére nem szavaztam rájuk, de annak örülök. Egy percig sem bántam meg.
Ezek nem demokráciát akarnak, hanem "diktatúrát" aminek Orbán lesz a falkavezére.
Lást AB
15/25 anonim válasza:
"fasiszta jobbik nem kell
"
látom te is tisztában vagy a pártokkal.
16/25 anonim válasza:
Valakire kellett szavazni,inkabb mint a jobbik,de 2002-ben nagyot buktak.Vajon ket ev múlva mi lesz?!Majd meglatjuk.
17/25 anonim válasza:
Nah,azért 2002-ben nem buktak olyan nagyot,mint most az mszp...
18/25 anonim válasza:
Az a baj, hogy buktak ők 2002-ben is eleget, de a válság közepén az mszp volt hatalmon, a megszorítások ( a munka szemetebb részét) nekik kellett megtenni, orbánnak akkor csak fröcsögött a nyála a hatalomra-mint az elmúlt 8 évben. És igen, külföldi országokban is a megszorítást alkalmazták, ezzel nem Mo. volt egyedül. Nézd meg most orbánt, ugyanazt csinálja csak szépen szövi a mondatokat, gyönyörű meséket talál ki. Pl szja kisembereken pattan, devizahiteleket taccsra vágta, a kisembereken pattan. Akkor innentől fogva miről beszélünk???
19/25 anonim válasza:
"szja kisembereken pattan"
Miről beszélsz,fejtsd már ki bővebben....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!