Most mi ez a Sargentini jelentés?
Nem vagyok biztos benne, némi utánolvasást igényel a dolog, de mintha az rémlene, hogy a támogatás is vagy megvonható, vagy visszatérítendő. Ha marhaságot mondtam, akkor elnézést!
Tudod, ennek akkor lenne valami haszna, ha demokratikus jogállam lennénk, gondolkodni képes állampolgárokkal, nem agymosott droidokkal.
Mert ahogy mondtam, egy épeszű politikus elgondolkodik azon, ha ennyi oldalról kap kritikát, a nemzet meg egy nornális országban kikényszerítené, hogy a kormány állítsa helyre a jogállami jormákat.
Itt mi történim? A palagájkommandó egy emberként zár össze Orbán mögött és kórusban megy a hazaárulózás...
A tartozkodásokat nem számolták bele
(különben nem lenne meg a két harmad)
Ugye volt negyvennyolc tartózkodás
(és azokat figyelmen kívül hagyták)
A Sargentini-jelentés HIVATALOS MAGYAR fordítzását a szavazás eredményével együtt itt találod:
Megszavazták. Ez a hetes cikkely indítását jelenti, vagyis, hogy megvconják orbántól a Tanácsban a szavazati jogot, de előbb még orbánék megpróbálnak időt húzni fellebbezéssel, mert szerintük minden olyan szavazás érvénytelen, amelyiken nem ők nyernek. Természetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!