Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kell foglalkozni ezzel...

Miért kell foglalkozni ezzel a sargentini jelentéssel? Elolvastam, de csak képmutató ballib propaganda az egész.

Figyelt kérdés
Technikailag az egyik korrupt hataloméhes bagázs kiosztja a másik korrupt hataloméhes bagázst, amiért nem az ő csapatukban játszanak. Mi a jelentősége annak, hogy az egyik bűnöző beolvas a másiknak?
2018. szept. 11. 17:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

majd az emberek szavaznak nem innen fogjátok megmondani hogy érzik magukat mert az óvastad a 444 en ami teljesen objektív meg tökre okosak függetlenek

XDDDD

2018. szept. 11. 18:12
 12/20 A kérdező kommentje:

A "de nyugaton több pénz van" érveléssel az a gond, hogy ez nem igazolja azt, ami most ott folyik. Nyugaton azért van sok pénz, mert volt kb 50 évnyi relatíve szabad piacuk, ami alatt rengeteg tőkét gyűjtöttek. Nálunk nem volt ilyen. Viszont amit most művelnek, azzal pont oda tartanak, ahol Magyarország most van. Nekünk azt az irányt kellene megcélozni ami nyugaton ment 30-50 éve.

A kérdésem meg arra vonatkozott, hogy miért van tele minden szennyoldal a sargentini jelentéssel, mikor semmi fontosat nem közöl? Épp annyi értéke van, mint egy tekercs rossz minőségű wc-papírnak.

2018. szept. 11. 18:19
 13/20 anonim ***** válasza:

"Fúúú, de rossz ott a németeknél. Elviselhetetlen lehet."

Szerintem itt sem elviselhetetlen az élet. De mindenkinek a maga küszöbe előtti fekália bűzölög a legjobban és a szomszédé nem ér el ide. Meg nem is érdekel ugye. És főleg nem vigasztal. (csak engem, mert én befejeztem a rinyát, meg a bezzeg a németeknél... mert ők sem különbek, csak pepitába csinálják)

2018. szept. 11. 18:21
 14/20 anonim ***** válasza:

mennyit ér a pénz az a lényeg és még ők sem tudnak németben házat venni

Hiába keresnek pl mérnökként 2000-3000 eurót / hónap ha 500eu ezer egy ház plusz 1000 euró a megélhetés ha nem munkásszállón laknak meg kenyéren vizen élnek

2018. szept. 11. 18:26
 15/20 anonim ***** válasza:
30%
Az lehet hogy a németeknél is meg máshol is lopnak bátyja, de ott legalább nem megdögleni megy az ember a kórházba, van normális ellátás, hidd el senkit nem érdekelne itthon hogy mennyit lop el hogyha minden másnak a színvonala emiatt nem csökkenne.Ha legalább annyi kórházat tenne rendbe ahány stadiont felhúz ez a barom, nem lenne ekkora rinyálás miatta. Kétharmada is csak azért lett mert agymossa a népét amit úgy szeret
2018. szept. 11. 18:30
 16/20 anonim ***** válasza:
43%

[link]

[link]

kitalálom ezt a retekklubb nem mondta be

dam dam taaam

2018. szept. 11. 18:33
 17/20 anonim ***** válasza:
"Ennek megfelelően – mint írták – 2019-ben 647 milliárd forinttal több jut egészségügyre, mint 2010-ben."
2018. szept. 11. 18:37
 18/20 anonim ***** válasza:
77%

Na álljunk meg egy pillanatra!

Aki azt mondja hogy németben milyen sz4r az élet, az valószínűleg sosem élt Németországban.

Én 4eve Gályázok egy német cégnél, annyi pénzt szedtem össze, amiből itthon legalább 3 házat tudok venni,

Egyben eleldekélek, 2-t kiadok, lényegében 4ev alatt eljutottam odáig, hogy ha hazajovok soha nem kell dolgoznom, legalábbis addig biztosan nem ameddig vannak alberloim. és Németországban sem olyan juj de magas az ingatlan ára, nem a német rózsadombon kell házat venni, vidéken nagyjából hasonlóak az ingatlanárak mint Magyarországon.

Erről ennyit, ja és én csak egy nyomi Libcsi vagyok.

2018. szept. 11. 19:01
 19/20 anonim ***** válasza:
Itthon ér sokat a pénzed nem ott. Bulgáriában nekem is lehetne medencés házam. Németben vegyél három házat.
2018. szept. 11. 19:14
 20/20 anonim ***** válasza:

Valószínűleg rossz jelentést olvastál el, vagy alapvető szövegértelmezési gondjaid vannak. Esetleg nem ismered az EU alapokmányát, az Unió alapértékeit.

De az is lehet, hogy tévedésből a kormányzati hazugságpropaganda valamelyik ócska, hazug összefoglalója került a kezedbe.

A valódi jelentés MINIMUM 85%-ban szóról szóra IGAZ, teljesen megállja a helyét.

Abban igazad van, persze, hogy a kormány szó szerint egy bűnbanda, echte bűnözőkből álló maffia, de akik számonkérik, azok bizony nem azok. Nem ők bontották le a demokrtikus jogállamiságot, firkálták össze-vissza az alkotmányt, fosztották meg jogköreitől az alkotmánybíróságot, nem ők korlátozzák a gyülekezési szabadságot, a szólásszabadságot, a sajtószabadságot, nem ők tiporják lábbal a kisebbségi jogokat, nem ők írnak olyan választási törvényeket, amelyekben egy kisebbség alkotmányozó többséggé válhat (48%-kal kétharmad), nem ők vegzálják, zaklatják, stigmatizálják a civileket, nem ők tiltják be a tüntetéseket a parlament előtt, nem ők építik le a fékek és ellensúlyok rendszerét, nem ők tiltanak be szakokat, záratnak be egyetemeket, fosztanak meg egyházi státuszuktól egyházakat, lábbal tiporva a vallásszabadságot, nem ők vonják politikai befolyás alá az Akadémia működését, nem ők verik szét a demoratikus jogállamiságot.

A magyar maffiakormányt tökéletesen helyesen tették helyre, és semmi mást nem mondtak, mint amit eddig is mondott nem csupán az ellenzék, de a politológusok, az értelmiség, az Akadémia, a civilek, jogvédők, a tudományos közösség tagjai is mondanak évek óta, és amit minden jóérzésű, szabadságszerető patrióta magyar ember is érez.

2018. szept. 11. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!