Miért kell foglalkozni ezzel a sargentini jelentéssel? Elolvastam, de csak képmutató ballib propaganda az egész.
Figyelt kérdés
Technikailag az egyik korrupt hataloméhes bagázs kiosztja a másik korrupt hataloméhes bagázst, amiért nem az ő csapatukban játszanak. Mi a jelentősége annak, hogy az egyik bűnöző beolvas a másiknak?2018. szept. 11. 17:44
1/20 anonim válasza:
Na, azért az EU-t innét korruptozni olyan, mint beszólni Kínának, hogy gyenge az ipara. :D Persze nyugaton is van korrupció, de ami itt van, az már túlmegy minden határon.
2/20 A kérdező kommentje:
Az EU-ban százmilliárd eurók tűnnek el, nálunk meg százmilliárd forintok. Amennyivel nagyobb az EU annyival többet lopnak ott. Itt már mentegetni bármelyik politikust olyan, mintha azt bizonygatnád, hogy melyik állat sz*ra ehetőbb.
2018. szept. 11. 17:48
3/20 anonim válasza:
te már csak tudod...
Nem tudom nyugaton mennyi pénz tűnik el, és nem is érdekel. Az érdekel, hogy itthon szétlopják az országot.
Persze tudom ez is ballib propaganda...
4/20 anonim válasza:
Sajnos egyet kell értenem a kérdezővel.
Nemrég jöttem haza németországból, és ott is virágzik a korrupció és a bürokrácia. Ott is uniós pénzeket nyúlnak le, élnek vissza vele... amikor láttam mi folyik ott kinn, akkor teljesen az volt az érzésem, hogy semmivel sem jobb magyarországnál.
5/20 anonim válasza:
Az a különbség, hogy ott van miből lopni, itt meg nincs. Lehet, hogy százmilliárd eurókat lopnak, de attól még a nép jól él. És már nem azért, de nem hallottam ilyenről, hogy a francia, német, vagy belga miniszterelnök legjobb barátja néhány év alatt az ország leggazdagabb embere lett. Lehet kevésbé nyíltan és pofátlanul is lopni mint nálunk.
6/20 tgt válasza:
Azért nehogy már az legyen a norma, hogy lopni szabad, mert más is lop.
7/20 anonim válasza:
Mocskos ballibek! Nem akarnak minket hagyni nyugodtan uralkodni a jobbágyainkon!
8/20 anonim válasza:
"amikor láttam mi folyik ott kinn, akkor teljesen az volt az érzésem, hogy semmivel sem jobb magyarországnál."
Fúúú, de rossz ott a németeknél. Elviselhetetlen lehet.
9/20 anonim válasza:
Persze csak a francia miniszter kiakar rugni százezreket a közszférából megemeli a nyugdíjat eltörölték a 3 óra ebédidőt és megnyírbálja a szakszervezeteket. Azért a migránsokat kinevwzi miniszternek. [link]
10/20 anonim válasza:
Azért nehogy már az legyen a norma, hogy lopni szabad, mert más is lop.
Egyik fideszes ismerősöm ezzel érvvel. Komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!