Ti mit tennétek, ha visszaállítanák a katonai szolgálatot nálunk is?
"Első a haza!"
Az baxna be. Majd ha a haza is úgy kezel, ahogy kéne, akkor majd esetleg úgy állok hozzá én is. Engem innen 6 lóval se húznak be a seregbe az tuti.
"Na amúgy hadd kérdezzek valamit: A legutóbbi világháború óta (és a sorkatonaság megszüntetéséig) volt-e olyan komolyabb katonai helyzet Magyarországon, amikor a sorkatonai állomány akkora hasznot hajtott volna? Most nem az árvízvédelemre gondolok, mert arra a mai napig bevethető a hivatásos állomány. Csak amolyan nyitott kérdésként...."
Ott volt 90. Ha akkor nem tudunk erőt demonstrálni te most vagy szerb állampolgár lennél, vagy halott.
# 42
kit érdekel ha szerbek lennénk
"A fszomat... úgy mennék ki külföldre mint a szélvész, VISZLÁT! -> Kb így. Még meg is köszönném a löketet."
Csak hát tarkón lőnének dezertálásért.
"kit érdekel ha szerbek lennénk"
A magyar embereket.
# 46
Milyen magyar embereket te nyomorult, alapból svád, szerb, horvát, szlovák, török keverékek vagyunk, most miről beszélsz? Szar az egész ország, az a csoda, hogy még egyáltalán van fizetés, nyugdíj és eü rendszer. Ha csak megszűnne CSAK jobb lenne. Kit érdekel ?
# 48
pont ilyen válaszra számítottam.. én se tudnék egy pozitív dolgot se felsorolni, hogy mi a jó "magyarországban".. azon kívül hogy itt vannak az ismerőseid és itt nőttél fel, kb semmi. Szép lányok és a paprikáskrumpli. Ki is fújt (mondjuk a lányok is azért szépek mert 6 nemzetből kavarodtak össze)
"Csak hát tarkón lőnének dezertálásért"
ja, majd ha megtalálnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!