Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A folyamatosan gyengülő...

A folyamatosan gyengülő forint, kritikus állapotban levő egészségügy és borzalmasan magas benzinár miatt ugye nem okolható a fidesz?

Figyelt kérdés
Gondolom erről a migránsok, mocskos libsik és Soros tehet.
2018. szept. 5. 19:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Minek kórház? Ott a stadion,oda kell menni szurkolni,hogy ne legyél beteg
2018. szept. 5. 23:38
 12/16 anonim ***** válasza:
Elmész Felcsútra, megkened a támogatandót, beléd költözik az Ország lelke, az így felszabadult spirituális energia pedig elűzi a benzin- és forintdémonokat. Bökkenő, lipsik?
2018. szept. 6. 01:09
 13/16 anonim ***** válasza:

"Részben tehet erről a Fidesz, hogy átgondolatlan volt a közpénzből forradalmasított építőipar például, és a féktelenül beengedett IT multik, valamint az AirBnB-s lakáskiadásokat is támogatták külföldi turistáknak. De hát ti akartatok nyugati béreket... a Fidesz csak a ti igényeiteket szolgálta ki."

Először is Magyarországon nincsenek nyugati bérek. Mégcsak a közelében sincs. Aztán mi köze a béreknek az egészségügy és oktatás botrányos állapotához? Ha megemelkednek a bérek akkor romlik az egészségügy és oktatás ? :) Hol ebben a logika? Vagy ezt csak fideszek érthetik? A benzin ára sokmindentől függ. Például az olaj világpiaci árától, a forint árfolyamától és hogy éppen mennyi adó van rajta.

2018. szept. 6. 08:49
 14/16 anonim ***** válasza:
87%

"Először is Magyarországon nincsenek nyugati bérek. Mégcsak a közelében sincs."

Ne zavard a valósággal a fideszest, még a végén baja lesz.

2018. szept. 6. 12:05
 15/16 kretens ***** válasza:
A magyar gazdaság jól teljesit.Munkaerőhiánnyal is küzd.Én csak azt nem tudom hogy hol az a sok munkahely.Az meg teljesen egyértelmü hogy egy szakmunkás itthoni bérből nem tudna hosszú távon létbiztonságot teremteni magyarul megélni két gyermekkel.Sokan nem vállalnak gyereket.De most gondolkodjunk csak el egy kicsit a gyermekvállalás azon felelősségén ami meghatározza majd a gyermek felnőttkori mentális egészségét.vagyis ha egy ember nélkülözésben és nyomorban nő fel felnőttként már mentálisan beteg lesz.
2018. szept. 6. 22:01
 16/16 anonim ***** válasza:

"A magyar gazdaság jól teljesit.Munkaerőhiánnyal is küzd.Én csak azt nem tudom hogy hol az a sok munkahely."

Micsoda kérdés... Angliában, Németországban, Svájcban.

2018. szept. 7. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!