Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak szerintem jó minisztereln...

Csak szerintem jó miniszterelnök Orbán Viktor Miniszterelnök Úr?

Figyelt kérdés
Gondoljatok csak bele mennyi új épületet felhúzott. Csomó intézményt újítanak, bővítenek. Munkahely is annyi van, mint égen a csillag, és a fizetés is lassan felzárkózik a nyugathoz. Mi a gond?
2018. aug. 30. 17:12
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
78%
#10 hogyne lenne könnyű munkát találni! mindenki, aki nem éhbérért akar gürizni már rég elhagyta az országot. így teremt munkahelyeket a fidesz
2018. aug. 30. 19:02
 12/28 anonim ***** válasza:
88%

"egészségügyben soha ilyen magas bérek és beruházások nem voltak, az"

igen, ezert hullanak az emberek a surgossegin, mert 5-11 orat varatjak oket, mert orvoshiany van, tovabba nehol wc papir sincs, a kaja kritikan aluli. soroljam meg?

2018. aug. 30. 19:26
 13/28 anonim ***** válasza:
15%

Speciel vécé papír a Kádár rezsimben sem volt a kórházakban, mert ahol véletlenül raktak volna ki, azt 5 perc múlva ellopta valaki.

2018. aug. 30. 19:35
 14/28 anonim ***** válasza:
29%
Ez a sürgősségi káosz hol van? Csak a fővárosban? Dunaújvároshoz tartozom mostanában párszor megfordultam ott éjjel vagy hajnalban. Csak én voltam egyedül többször is. Egy perc alatt benn voltam
2018. aug. 30. 20:09
 15/28 anonim ***** válasza:
25%
A libsi sajtóban mindig káosz van. Találnak egy támadható esetet, akkor csak arról írnak, azt fújják fel, abból általánosítanak.
2018. aug. 30. 20:14
 16/28 anonim ***** válasza:
75%

#10, nem a kormánypropagandából kéne tájékozódnod, ahol egyik kamu üti a másikat.

A mélyszegénység 2013-ban 4,6 millió főt érintett, azóta ez a szám csak növekedett. A vagyon- és életellenes bűncselekmények száma megnégyszereződött 2010-hez képest, igaz, a gazdasági bűncselekmények száma 10%-kal csökkent. Tehát kisebb az esélye, hogy csalással szedik el a pénzed, és nagyobb, hogy bicskával. A bérek nőttek, ja, azt már ugye nem teszik hozzá, hogy ezzel együtt a forint is romlott egy jó nagyot, szóval a reálérték semmit nem változott, úgyszólván kapott a szar egy jó nagy pofont. Munkát akkor találhatsz könnyen, ha mérnök vagy programátor vagy, még közmunkáért is sorba kell állni. A megígér t 1 millió munkahelyből nemcsak hogy nem valósult meg semmi, hanem még csökkent is a számuk.

De biztos azért akar 1,2 millió magyar kimenni még külföldre, mert itt a tejjel-mézzel folyó Kánaán ugye...

2018. aug. 30. 20:20
 17/28 anonim ***** válasza:
69%

"A libsi sajtóban mindig káosz van."

Miért is???

2018. aug. 30. 20:27
 18/28 anonim ***** válasza:

Talán, de nem biztos.

Biztos, de nem talán.

Bármi lehetséges.

2018. aug. 30. 20:53
 19/28 anonim ***** válasza:
53%
Csak szerinted. Mások szerint igen szar.
2018. aug. 30. 21:56
 20/28 anonim ***** válasza:
77%

"egészségügyben soha ilyen magas bérek és beruházások nem voltak"

Ez bruttó kedves gyermekem!

[link]

2018. aug. 30. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!