Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kormánypropaganda. Létezett a...

Kormánypropaganda. Létezett a Gyurcsány-korszak alatt?

Figyelt kérdés
Igazából ezt,hogy kormánypártiság a fidesz idejében ismertem meg. Nagyon furcsa volt nekem,hogy van olyan,hogy kormányhű sajtó meg,hogy tüntetés a kormány mellett. A Gyurcsány-korszakban volt hasonló? Akkor voltak pl kormánypropagandisták?
2018. aug. 28. 14:30
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Arra emlékszem,hogy az Új Magyarország című folyóirat szűnt meg? Vagy melyik is? Régen még tv-je sem volt a jobboldalnak
2018. aug. 28. 15:34
 12/18 anonim ***** válasza:
50%

# 8

ami az indexből, 444ből, cnnből egyéb médiumokból jön. Nemhogy nem ütnek meg kritikus hangot az illegális migránsokkal szemben, hanem közösen, összetartva "menekültnek" hazudják őket, a jogaikat emlegetik, piedesztálra emelik őket. Semmi kritika, semmi kemény hangnem. Lángol európa 2015 óta, de ők csak a migránsok érdekeit tartják szem előtt. ez már propaganda, mert szánt szándékkal kell úgy megírni a cikkeket, hogy az európait lenézzék, a betörő migránst pedig felmagasztalják.

2018. aug. 28. 16:57
 13/18 anonim ***** válasza:
53%

Bizonyos mértékű propaganda feltehetően volt, bár nem emlékszem, így példát nem tudok mondani. De feltehetőleg egy-egy beszéd, riport alkalmával volt egy kis önmarketing.

Viszont, ha az emlékezetem nem csal, nem volt propagandaminiszter. Jobboldali sajtóért meg akkor is csak Orbán sírt, meg ennek okán aztán a rajongótábor is. Persze, valamennyivel több műsoridőt kapott az aktuális kormány, de az ellenzéki politikusoknak is folyamatosan megvolt a lehetősége arra, hogy kifejtsék az álláspontjukat. Folyamatodan, érted? Nem 8 évente öt perc...

2018. szept. 21. 08:31
 14/18 anonim ***** válasza:
33%

Volt:

A nyilvánvalóan végighazudtuk az elmúlt 2-2,5 évet, s közben nem csináltunk semmit.

És igen, a baloldalon baj van, amikor számolni kell.

Fele-fele felület? Szerintem 9:1 arány közel se jár a fele fele kifejezéshez, de ez EU tetején ülőket akkortájában kevésbé zavarta, mint a jelenlegi ugyanaz, csak másik oldal javára helyzet.

2018. nov. 10. 16:05
 15/18 anonim ***** válasza:
38%
Ki az a Gyurcsány?
2018. nov. 10. 16:40
 16/18 anonim ***** válasza:
Lájtos volt, nem ilyen Fidesz féle kommunista erőszakos rigmusok és nem közpénzmilliárdok! Nem is emlékszik rájuk senki, még a kormánypártiak sem szerintem. De ami inkább érdekes az a közmédiák üzemeltetése. 2010 előtt a közpénzből működtetett médiumok pontosan ugyanúgy az ellenzék megynyilvánulási felületei voltak, mint a kormánypárté. Olyan a világban nem volt, mint amit most a Fidesz csinál, hogy csak az övék és az ellenzéket négyévente egyszer engedjük be ha nem tetszik nekik megverik a biztonsági őrök őket mint a lovat oszt repülnek mint a zászló. Ezt amúgy nem is értem hogy hagyta az ellenzék idáig fajulni mert ez a jelenség kizárólag diktatúrákban létezik, kezdettől vergődniük kellett volna emiatt mint állat.
2019. febr. 18. 16:21
 17/18 anonim ***** válasza:
35%
Az volt a Gyurcsány propaganda szlogen hogy "Jobban élünk, mint négy éve." Azt nem tették hozzá, hogy devizahitelből, amit majd egyszer vissza kell fizetni.
2019. febr. 18. 17:07
 18/18 anonim ***** válasza:

15

A legsenkibb senki.

2019. febr. 18. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!