Mégis kinek jó ez a kormány, ki szavazta meg, amikor 1,5 millió magyar készül még kivándorolni?
Ha tényleg ilyen sok embernek nem jó ez a rendszer, akkor kik szavazták meg ismét Áprilisban?...
"2010-ig valahogy minden rosszért a kormány volt a hibás és mindenben ott volt a felelőssége, de azóta valahogy már nem. :D"
IMF-hitellel megelőzött államcsődért, mégis ki a felelős, kedves Oezagh?:D
"a hvgnek én azt se hiszem el amit kérdez, mindig csak ferditenek."
Áruld már, hogy miben ferdítenek. Gyakorlatilag ugyanaz szerepel a HVG-s cikkben, mint amit a forrásként megjelölt Publicus intézet közzétett.
Ez az eredeti felmérés. Néhány apróság: a kérdés nem arról szólt, hogy ki akar-e véglegesen vándorolni, hanem arról, hogy tervez-e a jövőben külföldön munkát vállalni. Mindössze 8% jelölte meg tervének okaként a hazai politikai viszonyokat (3. ábra.) Teljesen természetes, sőt, kifejezetten üdvözlendő, hogy a fiatalok körében sokan ki akarják próbálni magukat külföldön.
Egyébként itt van egy cikk z EU-n belüli mozgásokról, kormánypártisággal távolról sem vádolható oldalról😜:
Érdemes elolvasni, lényegesen informatívabb, mint az MSZP házi közvéleménykutatójának felmérése. (Tájékozatlanabbak kedvéért: a Publicus volt az egyetlen, amely az idei választások előtt azonos támogatottságúnak mérte a Jobbikot és az MSZP-t.😂)
A HVG online felülete egy szennylap, liberális propaganda lett tele ferdítéssel meg manipulált tartalmakkal. Érdemes a nyomtatott verzióba beleolvasni néha, ég és föld a különbség.
Mellesleg én nagyon, de tényleg nagyon sok embert ismerek akik külföldön dolgoznak és nagy részük már készül haza mert egyszerűen nem éri meg más országban dolgozni.
Nyilván egyszerű emberekről van szó, akik minimálbérért (1400 euró, 1250 font) dolgoznak.
Sokan azt hiszik a ballib szócső miatt, hogy külföldországban kolbászból van a kerítés, holott aki kicsit is képben van az tudja hogy mi a helyzet.
Leginkább a sikertelen prolik, meg a végzős diákok nyomják ezt a külföldi kivándorlást, mert abszolút fingjuk sincs semmiről.
Amúgy én köszönöm megbecsült szakemberként simán megélek Magyarországon, igaz ehhez tanulni meg fejleszteni kellet magamat.
"Ha kimegy 1,5 millió, akkor 8,5 milliónak jó."
1-1.5 millió már kiment de ne zavarjon ha még 1.5 millió kifog csak akkor a matek szerint 7 millió marad.
Persze nem dolgozó hanem kiskorú megy nyugdíjas.
#28 pont ezt akartam én is írni milyen minősíthetetlen stílusú kommentek vannak a HVG-s cikkek alatt.
komolyan elszomorít, hogy a magyar emberek ennyire befolyásolhatóak és megvezethetőek.
olyan mosdatlan tahó beszélgetések folynak egyes cikkek alatt, hogy komolyan néha elgondolkozok azon hogy jutott idáig a magyar ellenzék képviselő rétege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!