Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kender szak betíltásáról...

A kender szak betíltásáról Pro& kontra. Mi az igazság?

Figyelt kérdés
2018. aug. 22. 08:45
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
42%
Szervusz. Én egy kendermagos kokas vagyok és nem örülnék ha betiltanák a kender szagot.
2018. okt. 26. 09:33
 12/25 anonim ***** válasza:
48%

Újabb hülyeség amin lehet vitatkozni, ahelyett, hogy valódi problémákkal foglalkoznánk. A kormány kommunikációja folyton erről szól, gerjeszti a konfliktust, hogy még véletlenül se legyen egyetértés a magyar társadalomban, mert ha a magyarok egyetértenének, akkor ők nem maradhatnának kormányon. Soha nem volt még ekkora szakadék magyar és magyar között, mint most, ez Orbán Viktor valódi célja. Őt nem érdekli valójában semmi, a Fidesz mégis megszavazta a liberális demokráciát éltető néppárti határozatot, holott kőkeményen kampányolt az illiberális demokráciáért. Orbán Viktor hangember, ő nem politizál, ő kommunikál. Dobálja a gumicsontokat, amiken lehet kérődzni, közben észre sem veszitek, és hopp, leépült a jogállam. A Fidesz egy maffia szervezet, ezt kéne már leszögezni. Amíg nincs összetartás, addig maradhatnak hatalmon, és mindent meg is tesznek ezért.

A kormánynak egyébként az egyetemekÉRT kéne lennie, nem az egyetemek ELLEN! Milyen mélyre fogunk még süllyedni?

2018. nov. 19. 13:07
 13/25 anonim ***** válasza:
Freud! :D
2018. nov. 30. 12:06
 14/25 Drazicc ***** válasza:
45%
Én furcsállom, hogy van ilyen szak. Ilyenek mellett, hogy angol szak, történelem szak, pszichológia. Nem tenném egyenrangúvá ilyen alap szakokkal. Szerintem úgy lenne jó, ha egy szak részét képezném, hogy melyik szak részét magam sem tudom, amikor én voltam egyetemimsta akkor még ilyenről szó sem volt, akkoriban a holokausztot tették nálunk kötelezővé (Pázmány).
2018. nov. 30. 14:11
 15/25 anonim ***** válasza:
59%

Valaki tényleg jól leírta, hogy ez az egész a genderológia ellen egy boszorkányüldözés.

Nem egy példa volt már arra, hogy a vallás vagy a politika határozta meg, hogy mely tudományágak tiltottak, tűrtek vagy éppen támogatottak.

És akkor sem kell üldözni, ha földrajzilag olyan helyről ered, amelyik már nem annyira kedvenc.

Egy Tudományágat sem kell azért üldözni, mert vannak olyanok, akik kifogatják azt, és ideológiává fanatizálják azt.

Ennyi erővel régen be kellene tiltani a kémiát, hiszen kábítószer kotyvasztási tudományra is használják, ráadásul na honnan is ered?

Vagy a matematikát, mert a numerológia nem egészen kompatibilis a kereszténységgel, és az asztronómiát, mert az asztrológia úgyszintén keresztényellenes...

És ezen tudományok nélkl máris visszaesnénk a középkorba.

A genderológia a társadalomtudománynak egy szakága. Éppúgy, mint a szexuálpszichológia, a kriminálpszichológia, neuropszichológia stb. a pszichológiának a szakága. Először mindenki megtanulja az alapokat, aztán szakosodik, de ez más tudományoknál is így van. Ha valaki pilótának tanul, nyilvánvaló, hogy megszerzi az ezzel kapcsolatos ismereteket, de aztán nem az van, hogy mindenki minden gépen tanul és tud vezetni, hanem géptípusokra "szakosodnak".

Butaság egyébként azt gondolni, hogy a genderológia a heteroszexuáálisokat megfertőzi, és melegek meg leszbikusok és transzneműek lesznek.

Meg úgy általában szeretik egybemosni a genderológiát (tudományt) a fanatiusok által gyakorolt világnézettel, ami egy vadhajtás, és én magam sem igazán értek vele egyet, amit genderizmusnak tartunk. Mindazonáltal a genderizmust mint jelenséget is érdemes tanulmányozni, mint ahogy a szexuális forradalmat, vagy bármi mást is.

2019. jan. 21. 22:02
 16/25 anonim ***** válasza:

A genderizmus az kb. olyan, mint amikor az igazság egy szeletkéjéből vallást csinálnak, de ez sok mással is megesik, nem az igazság szeletkéjét kell betiltani. Inkáb az a kérdés, hogy mit művelnek valamivel.

A politológia, politika is egy fontos dolog, más kérdés, hogy az eszt gyakorló emberek sokasága mocskos módon használja, és emiatt magát a tudományt gondolják sokan mocskosnak, és mondják azt, hogy nem szeretnek politikával foglalkozni, pedig valójában az is politika, hogy mi rotyog otthon a háziasszony fazekában, úgy értem, hogy ezzel is politizál a háziasszony egy-két értelemben, és az mellékes, hogy tudatosan, vagy tuddattalanul.

2019. jan. 21. 22:07
 17/25 anonim ***** válasza:
Most akkor "kender" szak, vagy "gender" szak? Mert nem mindegy!
2019. máj. 15. 13:14
 18/25 anonim ***** válasza:

Kender szak?

Nem GENDER szakot akartál írni?

2019. jún. 19. 13:54
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Semmi értelme az önálló kenderszaknak, nyugodtan össze lehetne vonni a parlagfű szakkal pro is és kontra is, az nem akkora szívás!
2019. jún. 19. 19:47
 20/25 anonim ***** válasza:
lehessen má kenderszak . most mér kell betiltani. tiltanám el az anyját ilyenektől.
2019. szept. 19. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!