Lesz még igazság Magyarországon?
Ja, végül is egy háború az "smafu" volt a fideszhez képest.
Te ugye nem vagy valami "értelmiségi"? Mondjuk most pár kérdéshez rittyentett válaszod igencsak ezt támasztja alá. :P (Csak mert ahány kérdésre rátekintettem csak úgy, ott díszeleg valami ökörség.)
Utolsó!
Na milyen kérdéshez rittyentett válaszokról beszélsz?
Szerintem igen hisz a tortenelmi jog a mi partunkon van es tobbszor volt mar reszben megszalva Magyarorszag, es minden megszalo elobb utobb eltakarodik, ugyhogy nem az 1941-es hatarokra hanem az ezereves hatarokra kell gondolni.
Hogy ez mikor tortenik meg nem tudom, de nem ez a lenyeges hanem kitarani az igazsag mellet.Es resen lenni az alkalmakat megragadni hisz a romszik se gondoltak meg 1919-ben sem hogy akkora teruletet megszalhatnak...Amit meg alartunk pont ugy ervenyes ahogy ok is igertek es alairtak...adddig kell betartani amig kenytelen vagy aztan usd vagd nem apad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!