Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Kuruc. Info tulajdonképpen...

A Kuruc. Info tulajdonképpen egy fasiszta Hírcsárda?

Figyelt kérdés
Nemrég találtam rá erre a felettébb mókás oldalra és rendkívül szórakoztatónak találom. Ámbár a cikkek hangvétele és a hozzászólások néha elbizonytalanítanak, hogy egy komoly oldalról van-e szó vagy sem. Segítsetek eligazodnom!
2018. aug. 21. 14:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
84%

Csak még annyi (előző vagyok) hogy némelyek, gyűlölik a zsidókat, gyűlölik a cigányokat, gyűlölik a más bőrszínűeket - csak azért, mert azok, amik? Gyűlöletet szítanak bizonyos vallások, vagy politikai ideológiák ellen?

Az indokolatlan gyűlölet a legveszedelmesebb dolog, ami csak van a Földön. Ugyanis ez az érzés alkalomadtán az ellen fordulhat, aki ezt táplálja.

Ha gyűlölni kell, csak azokat az embereket kéne, akik saját embertársaiknak rosszat akarnak (csupán önös érdekek által vezérelve). Akikben nincs meg az embertársainak ártani akaró hajlam (az érzelemmentesség, a zsigerből áradó gonoszság és gyűlölet, a pusztítani, szenvedést okozni ölni akarás - a pszichopátia), akkor az lehet zsidó, cigány, néger, ázsiai, vagy lehet olyan, amilyen. AZ ÉN SZEMEMBEN CSUPÁN A POZITÍV BELSŐ ÉRTÉKEK SZÁMÍTANAK. A többi külsőség mellékes.

2018. szept. 7. 14:29
 12/15 anonim ***** válasza:
46%
A kuruc.info nem szít gyűlöletet, egyszerűen csak megírja az igazságot olyan dolgokról is, amikről gyakorlatilag nem szabad. Az említett népcsoportok szítják a gyűlöletet maguk ellen, amikor olyanokat tesznek, amiket megír a kuruc.info.
2018. szept. 7. 14:57
 13/15 anonim ***** válasza:
83%

# 12

"Az említett népcsoportok szítják a gyűlöletet maguk ellen, amikor olyanokat tesznek, amiket megír a kuruc.info."

Az adott tevékenységek – amiket a kuruc.info megír - csupán felszínes, nem túl jelentékeny dolgok. Viszont megfigyeltem, hogy azok, amik közben a háttérben zajlanak, arról mélyen kussolnak. Felbéreltek néhány lelkes idiótát, hogy hangoztassák, ill. népszerűsítsék ezt az oldalt a gyűlölet és bosszúra szomjas prolik között. Az oldal elsődleges célja, hogy összegyűjtse és megfigyelés alatt tartsa a „rebellis természetű”, demagóg prolikat. A másodlagos cél, hogy pontosan a félelem és gyűlöletkeltés fegyverével megvezesse és manipulálja a tudatlan prolik tömegét. Ugyanis erre a rétegre könnyű hatást gyakorolni, pontosan az ő gondolkodásukon, mentalításukon és érzelmi világukon – azaz az elkeseredettségen, a kilátástalanságon, a bizonytalanságon és a gyűlöleten - keresztül. Sajnos volt néhány kellemetlen tapasztalatom e-téren az oldallal kapcsolatban, amik csak megerősítették a gyanúmat ( a részleteket személyes okokból kifolyólag nem írhatom le).

Egyébként ha már az "önprovokációnál" tartunk, mi a helyzet 9/11-el? Mi a helyzet a Jobikkal (akikről előbb és utóbb is kiderült már - persze aki nyomon követte a háttérben folytatott tevékenységüket) hogy hazaáruló, címeres gazemberek, akik megvezették és megosztották a népet?

Mi a helyzet Hitlerrel, akit cionista bankárok pénzeltek és akit izraeli főmufti biztatott fel a zsidók kiirtására (aki nem hiszi, járjon utána).

A cionisták jelenleg urai a világ nagy részének. Olyan gazemberek, akik nem átallanak a saját népüket is feláldozni a céljaik elérése érdekében. Ezt egyébként már a Neturei karta (ultraortodox, cionistaellenes csoport, akik tudnak a Hitler és cionisták között létrejött együttműködésről és az előre eltervezett zsidóírtásról, akik tagadják a jelenleg létező Izrael államot - ugyanis nem a vallásuk szerint, a messiás eljövetele által jött létre) is tagadja, akik a cionizmus elsődleges ellenlábasai a zsidók népén belül.

Engem – amikor ezekről tudomást szereztem - a szó szoros értelmében lesokkolt, hogy egy adott népcsoport képes ilyen bestiális kegyetlenségekre - akár a sajátjaik ellen is, ha a saját önző céljaik eléréséről és beteljesítéséről van szó. Hogy létezhet az "emberi" gonoszságnak ilyen hihetetlenül mély szintje is.

Én ettől a ponttól kezdtem el másmilyen szemmel látni a világot, és ettől a ponttól kezdtem el értékelni a belső emberi értékeket (őszinteség, tisztesség, becsület, szeretet stb.). Ezáltal ismerhettem meg, mi az az elemi gonoszság, ami ellen minden emberi lénynek szívvel-lélekkel kell küzdeni. Ez mutatott rá engem, hogy soha ne dőljünk be a látszatnak, ne a gyűlölet legyen a fő motivációs eszközünk, hanem az ellenkezője.

2018. szept. 7. 15:34
 14/15 anonim ***** válasza:

*helyesbítés:

"Ezt egyébként már a Neturei karta[...]is MEGERŐSÍTHETI"

2018. szept. 7. 15:38
 15/15 anonim válasza:
47%
Engem mindig leugatnak a nem polkorrekt véleményeim miatt, de azért leírom. A kuruc.info oldal leír mindent, amit nem szabad, nem fideszes, az összes politikai pártot kritikával kezeli, a balra tolódó Jobbikot is természetesen, de legjobban a baloldali pártokat és a Fideszt. A politikai nézeteit tekintve jobboldali, a rinyagépek szerint náci, rasszista, fasiszta, antiszemita, szerintem korrektül leírja a zsidók mai politikai helyzetét és befolyását, az elhallgatott kisebbségi bűnözést, amit nemcsak a baloldal, hanem a Fidesz is ugyanúgy elhallgat. A kommentelőkenk és időnként a cikkeknek is van egy sajátos humoruk, ami nekem is szokatlan volt, amikor elkezdtem olvasni, de megszoktam és ma már csak nevetek rajta, az oldal meg nem rossz. Az okádék fideszes és liberális oldalaknál legalábbis százszor jobb.
2018. nov. 3. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!