A DK profitálhatja a legtöbbet az ellenzéki pártok széthúzásából? Tulajdonképpen minden túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy lehet a DK nem egy erős párt, de a maga stabilitása szembetűnő.
Fideszesek!Az Origo a ti médiátok, és ezt a cikket ők írták.
"A Demokratikus Koalíció az egyetlen igaz stabil pont a Fidesszel szemben állók között - jelentette ki Gyurcsány Ferenc pártelnök Szegeden."
Ezt mind 2016-ban.
Engem viszont egyáltalán nem érdekel, hogy mit cáfol az origo és mit nem. Gyurcsány Ferenc egyszer már megbukott és nem úgy, mint Orbán Viktor, hogy éppen elvesztette a választásokat, milliós szavazótáborra.
Nem vagyok Fideszes, sőt jobboldali sem, de Gyurcsány Ferenc nem kapocs, hanem ék az ellenzékben, ami taszítja magától a többieket, de leginkább a szavazókat.
" [link]
Fideszesek!Az Origo a ti médiátok, és ezt a cikket ők írták."
Azért ez messze van az állítólagos Echo tv-s Fidesz politikustól .
"Fideszesek!Ti nagyon félreértitek azt amit mondok."
Az lehet, mert rajtam kívül más még válaszolt sem írt. Én meg sohasem voltam Fideszes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!