Az ellenzéki média miért szidja sok esetben a Fidesz azon intézkedéseit, melyek hasznosak és sikeresek? Nem maguk alatt vágják ezzel a fát, hiszen emiatt is kevesebben szavaznak majd rájuk?
#2 Eddig mindegyik, számomra.
De akkor mondom, hogy miket szoktak szidni:
1. Paks 2: Gyurcsány anno is akarta bővíteni, sokkal több pénzért, mint a mostani kormány. De a kormányváltás után rögtön pálfordultak, és elkezdték szidni a fideszt, hogy ez csak ráfizetés.
2. BMW gyár: Egy nemrégen feltett kérdésben is írták, hogy mennyire hasznos ez a gyár, és legalább munkát ad az embereknek, nem kell közmunkán dolgozniuk. De az ellenzék ezt is szidja, gyakorlatilag mindent szid, amit elért a fidesz.
"De annyira hülyék hogy nem jöttek rá, hogy éppen azért nem szavaz rájuk a kutya sem, mert az nem program hogy "leváltjuk a fideszt és Orbán Viktor takarjd""
Ja, mert a "Folytassuk" meg a "Soros" az aztán rohadtul program, mi? A választások előtt végignézegettem a nagyobb ellenzéki pártok weboldalát. MINDEGYIKEN kint voltak a programok. A Fidesz oldalán egy árva sor sem volt. Most akkor kinek van programja és milyen?
Az pedig hogy te nem olvastál a Fidesz oldalán programot és ebből az a következtetésed hogy akkor nem is csináltak semmit, más nem bizonyít mint hogy tájékozatlan és manipulálható vagy.
Jobb lett volna, ha Viktor is megígéri hogy aranyat fog hugyozni mindenki pohárába? Elég az ilyen ígérgetésekre a Gyurcsány és a Karácsony...
#8 mit hazudsz már?
egyébként nyugi, tudom hogy nem hazudsz de sajnos a faék egyszerűségű emberek úgyse fogadják el/fogják fel el tényeket. nekik fröcsögésre van szükségük, ez élteti őket.
nem is tudom mi lenne velük ha nem a Fidesz lenne kormányon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!